English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η «Ανδρική» Δίαιτα Κάνει Θαύματα Για Τις Γυναίκες - Αδυνάτισμα Με Μπριζόλες Και Μπύρες

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Άδικα δίνουν μάχη οι γυναίκες, προσπαθώντας να κάνουν τους συντρόφους τους να τρώνε πιο υγιεινά.

Αντιθέτως, θα έπρεπε και οι ίδιες να πέσουν με τα... μούτρα στις μπριζόλες και τις μπύρες. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ένας ειδικός.

Αν και ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, κορυφαίος διατροφολόγος δηλώνει ότι οι γυναίκες μπορούν να αδυνατίσουν τρώγοντας σαν άνδρες. Ο Τζιμ Γουάιτ συμβουλεύει τις πελάτισσές του να υιοθετούν τις διατροφικές συνήθειες του αρσενικού που δεν έχει ιδιαίτερες ανησυχίες για την εξωτερική του εμφάνιση. Πιο απλά, να προτιμούν τη μπύρα από τα κοκτέιλ και τις λιπαρές τροφές αντί για τα light προϊόντα.

Σε άρθρο του στο περιοδικό Fitness, ο Γουάιτ καταγράφει επτά οδηγίες που ανατρέπουν όσα ξέρουμε για τις δίαιτες, ανάμεσά τους και το να κάνει κανείς δίαιτα. Επικαλούμενος μία έρευνα του Πανεπιστημίου του Τορόντο για να στηρίξει τους ισχυρισμούς, του, ο διατροφολόγος εξηγεί ότι όσοι καταπιέζονται με δίαιτες είναι πιο πιθανό να περάσουν στο άλλο άκρο, την υπερφαγία, πριν μπουν σε πρόγραμμα, αλλά και αφού το τελειώσουν. Μάλιστα, αυτοί είναι πιο πιθανό να κάνουν περισσότερα παραστρατήματα, από εκείνους που δεν πιέζονται να ακολουθήσουν αυστηρές δίαιτες.

Επίσης, συμβουλεύει τις γυναίκες να προσέχουν τα διαιτητικά προϊόντα- τα οποία κατά κανόνα δεν... πλησιάζουν οι άνδρες- καθώς συνήθως αυτά έχουν περισσότερη ζάχαρη και νάτριο, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις απώλειες σε γεύση που χάνουν εξαιτίας των λιγότερων λιπαρών.

Ακόμη, σύμφωνα με τον Γουάιτ, μία καλή συνήθεια των ανδρών που πρέπει να εφαρμόσουν και οι γυναίκες είναι να προτιμούν μία μπριζόλα, αντί για τη σαλάτα που παραγγέλνουν συνήθως σε εστιατόρια. Η πρωτεΐνη είναι βασική για την απώλεια βάρους, όπως σημειώνει και επίσης βοηθά όποιον την καταναλώνει να νιώθει χορτάτος για περισσότερη ώρα. Όσοι είναι χορτοφάγοι, ας προσθέσουν περισσότερα φασόλια και καρύδια στη διατροφή τους.

Όσο για το αλκοόλ, προτείνει την μπύρα αντί για τα κοκτέιλ, γιατί έτσι θα αποφύγει κανείς τα τσιμπολογήματα. Βέβαια, ο Γουάιτ σημειώνει ότι οι άνδρες χάνουν πιο γρήγορα βάρος από τις γυναίκες, χάρη στην τεστοστερόνη, για αυτό και παρότι φαίνεται να τρώνε διαρκώς, παίρνουν λιγότερο βάρος.

πηγή: iefimerida.gr

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι Σωστό Να Πίνεις Αλκοόλ Για Να Ζεσταθείς;
runnfun.gr

Θα πιεις ένα ποτηράκι για να ζεσταθείς; Αυτή την ερώτηση την έχετε ακούσει πολλές φορές και ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία έχετε κουνήσει συγκαταβατικά το κεφάλι σας. Κάνατε το σωστό;

Τί Συνδέει Τη Ζυθοποιία Φιξ Με Το Βέλγιο
Μαίρη Αδαμοπούλου

Το άγνωστο νήμα που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Λέβεν του Βελγίου εντοπίστηκε στο εμβληματικό μεν, εγκαταλελειμμένο δε, βιομηχανικό συγκρότημα της ζυθοποιίας Φιξ, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Οι Κίνδυνοι Της Ανάμιξης Αλκοόλ Και Καλοκαιρινής Ζέστης
sigmalive.com

Διανύουμε ζεστές καλοκαιρινές μέρες με φίλους και συγγενείς μετά από ένα χρόνο και με την πανδημία του κορωνοϊού να μας απομακρύνει από αγαπημένα μας πρόσωπα πλέον είμαστε σε θέση να το διασκεδάζουμε πάλι μαζί.

Παρέλαση Για Τη Φορολόγηση Της Μπύρας: 150.000 Άνθρωποι Διαδήλωσαν Για Να Φορολογηθούν
Δέσποινα Πολυχρονίδου

Στις 14 Μαΐου 1932 περίπου 150.000 άνθρωποι, άντρες και γυναίκες βγήκαν στους δρόμους.

Αλκοόλ Χωρίς Τύψεις, Σύμφωνα Με Έναν Ειδικό
esquire.com.gr

Αυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος κατανάλωσης αλκοόλ, σύμφωνα με έναν διαιτολόγο.

Πώς Η Μπύρα Μπορεί Να Σου Γιατρέψει Τον Πονοκέφαλο
thermisnews.gr

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως η μπύρα μπορεί να ενεργήσει σαν παυσίπονο και αυτή η είδηση μας κάνει πολύ χαρούμενους.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το