English Greek
20
Σαβ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ποια Είναι Τα Αλκοολούχα Ποτά Που Καταστρέφουν Την Επιδερμίδα;

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η μπύρα, το κρασί και τα κοκτέιλ συνοδεύουν τις βραδινές μας εξόδους ή τα γεύματά μας.

Πώς επηρεάζει όμως αυτή η συνήθεια την όψη της επιδερμίδας μας;

Δεν έχουν όλα τα αλκοολούχα ποτά την ίδια επίδραση στην υγεία του δέρματος. Επίσης, παρατηρούνται διαφορές μεταξύ των δύο φύλων, επειδή ο οργανισμός ανδρών και γυναικών μεταβολίζει με διαφορετικό τρόπο το αλκοόλ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το onmed, το αλκοόλ επηρεάζει τη δομή των οιστρογόνων της γυναίκας.

Διάφανα ποτά vs. σκουρόχρωμα ποτά
Τόσο η βότκα, το τζιν και η τεκίλα όσο και το ρούμι και το ουίσκι περιέχουν σημαντική ποσότητα αλκοόλ, το οποίο αφυδατώνει το δέρμα και συνεπώς συμβάλλει στην εμφάνιση των ρυτίδων. Ωστόσο, η διαδικασία ζύμωσης που ακολουθείται για την παραγωγή των σκουρόχρωμων ποτών έχει σαν αποτέλεσμα την παραγωγή ουσιών που επιβαρύνουν περισσότερο την επιδερμίδα.

Μοχίτο & μαργαρίτα
Οι μεγάλες ποσότητες ζάχαρης που περιέχουν αυτά τα δύο κοκτέιλ -όπως και τα περισσότερα κοκτέιλ άλλωστε- επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας και επιδεινώνει τα σημάδια της ακμής. Επίσης, τα δύο κοκτέιλ μπορεί να περιέχουν και σημαντική ποσότητα αλατιού, το οποίο οδηγεί στην κατακράτηση υγρών και το πρήξιμο στο πρόσωπο.

Μπύρα vs. κρασί
Είναι τα δύο πιο «ακίνδυνα» ποτά που μπορείτε να επιλέξετε. Τόσο η μπύρα όσο και το κρασί περιέχουν αντιοξειδωτικές ουσίες και άλλα ευεργετικά συστατικά, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε αλκοολούχο ποτό έχει αρνητική επίδραση στην επιδερμίδα μας, ο αντίκτυπος όμως είναι αμελητέος εάν δεν υποκύψουμε σε υπερβολές και καταχρήσεις.

πηγή: patrasevents.gr

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας Γιατρός Αποκάλυψε Γιατί Η Μπύρα Είναι Πιο Επιβλαβής Από Όσο Νομίζουμε
kipos.firenews.video

Η μπύρα θεωρείται ποτό χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ.

Οι Κίνδυνοι Της Ανάμιξης Αλκοόλ Και Καλοκαιρινής Ζέστης
sigmalive.com

Διανύουμε ζεστές καλοκαιρινές μέρες με φίλους και συγγενείς μετά από ένα χρόνο και με την πανδημία του κορωνοϊού να μας απομακρύνει από αγαπημένα μας πρόσωπα πλέον είμαστε σε θέση να το διασκεδάζουμε πάλι μαζί.

Πόσο Αλκοόλ Επιτρέπεται Να Πίνουμε Κάθε Μέρα Για Να Παραμείνουμε Υγιείς;
sigmalive.com

Δεν είναι ανάγκη να σας το πούμε πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι μια πολύ κακή συνήθεια με ολέθριες συνέπειες στην υγεία σας, αλλά ειδικά τώρα που όλοι βρισκόμαστε σε καραντίνα, πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και από... βαρεμάρα, πίνουν σχεδόν καθημερινά αλκοόλ. Πόσο όμως αλκοόλ επιτρέπεται να καταναλώνει κανείς κάθε μέρα;

Πώς Η Μπύρα Μπορεί Να Σου Γιατρέψει Τον Πονοκέφαλο
thermisnews.gr

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως η μπύρα μπορεί να ενεργήσει σαν παυσίπονο και αυτή η είδηση μας κάνει πολύ χαρούμενους.

Saint Thomas Of Bucket
Γιώργος Ιορδανίδης

Ο Saint Thomas Of Bucket, γνωστός και ως Saint Thomas Of Canterbury, είναι ο προστάτης άγιος των ζυθοποιών του Λονδίνου.

Το Είδος Της Μπύρας Που Κάνει Καλό Μετά Την Άσκηση
Νίκη Μπάκουλη

Όταν ασκούμαστε, ο οργανισμός καταναλώνει στοιχεία που έχει ανάγκη για την ομαλή λειτουργία του. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, υπάρχει ένα είδος μπύρας που μπορεί να τα αναπληρώσει.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το