English Greek
25
Πεμ, Απρ
45 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΡΕΤΑ: Μπύρα ή Γάλα; «Η Απόφαση Είναι Προφανής»

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις ακτιβιστών της PETA, η κατανάλωση με μέτρο μπύρας ή αλκοόλ είναι υγιεινότερη από την κατανάλωση γάλακτος.

Τα μέλη της PETA, μιας οργάνωση που προστατεύει τα δικαιώματα των ζώων, έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία το μήνυμα της οποίας είναι ότι η κατανάλωση μπύρας με μέτρο είναι καλύτερη από την κατανάλωση γάλακτος. Με αυτή την καμπάνια οι ακτιβιστές θέλουν να μειώσουν την ταλαιπωρία των ζώων κατά τη διαδικασία παραγωγής των γαλακτοκομικών προϊόντων, σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης.

Αυτές τις δηλώσεις τους οι ακτιβιστές τις βασίζουν σε μελέτη του Χάρβαρντ, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το αλκοόλ, που καταναλώνεται με μέτρο, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της ευθραυστότητας των οστών, να μειώσει τον κίνδυνο των καρδιακών προσβολών και των θανάτων από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Επιπλέον, η έρευνα δείχνει, επίσης, ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να εμποδίσει την εμφάνιση του διαβήτη τύπου 2 και των πετρών στη χολή.

Ενώ, λένε ακτιβιστές για να υποστηρίξουν την εκστρατεία τους, η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις, παχυσαρκία, διαβήτη και καρκίνο, αλλά και στην εμφάνιση της ακμής και της επιπλέον βλέννας.

«Η απόφαση είναι προφανής, δεδομένου ότι ακόμη και η μπύρα είναι καλύτερη από ό, τι το γάλα», δήλωσε ο Tracy Reiman, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της PETA, προσθέτοντας ότι «η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να είναι ευεργετική, ενώ δεν υπάρχει κανένας τρόπος να καταναλωθούν γαλακτοκομικά με τρόπο υπεύθυνο, όταν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία και είναι η αιτία για την πρόκληση οδύνης σε δισεκατομμύρια αγελάδες».

πηγή: pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Μελέτη Έδειξε Τι Συμβαίνει Στο Σώμα Κάποιου Που Σταματάει Να Πίνει Αλκοόλ Για Ένα Μήνα
gazzetta.gr

Νέα μελέτη έδειξε πως η μείωση κατανάλωσης αλκοόλ μπορεί να επιφέρει θετικές αλλαγές στην ποιότητα της ζωής ενός ανθρώπου που συνηθίζει να πίνει αρκετά.

Μπύρα: Θερμίδες & 5 Οφέλη Για Την Υγεία
onmed.gr

Αν είστε λάτρεις της μπύρας, δεν χρειάζεται να νιώθετε ενοχές κάθε φορά που ενδίδετε σε ένα ποτήρι.

Κάθε Έξτρα Ποτήρι Αλκοόλ Σου Κόβει 15 Λεπτά Από Τη Ζωή Σου
ratpack.gr

Δες πόσα ποτά πρέπει να πίνεις την εβδομάδα. Μάλλον δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Πονάς; Πιες Μια Μπύρα! Έρευνα Υποστηρίζει Πως 2 Μπύρες Μπορεί Να Είναι Σχεδόν Ένα Τέταρτο Πιο Δραστικές Σε Σχέση Με Τα Κοινά Παυσίπονα!
thermisnews.gr

"Έχω έναν πονοκέφαλο… Μήπως έχεις μαζί σου μία μπύρα;" Κάπως έτσι φανταζόμαστε να αντιμετωπίζουμε πολύ σύντομα τον πονοκέφαλο, αφού σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Bristol, η μπύρα είναι το καλύτερο παυσίπονο! 

Αφήστε Τα Προβιοτικά, Πιάστε Μια Μπύρα!
cibum.gr

Έρευνα αποδεικνύει πως ακόμα και μια μπύρα έχει περισσότερα οφέλη στο μικροβίωμα του εντέρου από τα μοντέρνα προβιοτικά.

Διατροφή: Τελικά Πόσο Σε Παχαίνει Μία Μπύρα;
ratpack.gr

Δεν είναι αστείο, πρέπει να το γνωρίζεις.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το