English Greek
25
Πεμ, Απρ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Νομάδες
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αν ο σαρκασμός, η παιχνιδιάρικη διάθεση, ο αντικομφορμισμός, η αλήθεια και η ευγένεια είναι τρόπος ζωής, η ατμομηχανή της περιπέτειας μας ξεκίνησε. Oι δρόμοι κάποιων ανθρώπων με αναγνωρισμένους παράλληλους βίους στο χώρο της ζυθοποιίας, του marketing & των επιχειρήσεων, με τις αξίες αυτές οδηγό συναντήθηκαν με σκοπό να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη, πρωτότυπη και μοναδική γκάμα από μπύρες και στόχο να «εκπλήξουν» τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Κυρίαρχος παράγοντας για την επιτυχία του κοινού αυτού εγχειρήματος στη σκέψη όλων ήταν, στο χωνευτήρι των ιδεών να υπάρχει πηγαία η έμπνευση, η εμπειρία αλλά και το «σήμερα» στον παγκόσμιο χάρτη της ζυθοποιίας, διανθισμένο με στοιχεία των χαρακτήρων, των ενδιαφερόντων και των ιδιαίτερων χαρισμάτων του κάθε μέλους της ομάδας.

Έτσι, «η Τέχνη & η Φιλοσοφία» σε όλα τα επίπεδα της δουλειάς μας (οι artisanal τεχνικές ζυθοποίησης, τα «φευγάτα» εικαστικά και concepts για κάθε τύπο μπύρας ξεχωριστά και βέβαια η αυστηρή επιλογή υλικών) έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θέλαμε να έχουμε.

Μετά από αλλεπάλληλες «ζυμώσεις», έρευνες, αναλύσεις, brain storming και πολύ πολύ δουλειά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στα χέρια μας έτοιμες μια γκάμα 4 νέων μπυρών με μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές και μεθόδους ζυθοποίησης, κορυφαίες πρώτες ύλες, εξαιρετικά υλικά συσκευασίας... και όλα αυτά αποτυπωμένα σε 4 ξεχωριστές μικρές όμορφες ιστορίες που εμείς απλά γράψαμε τον πρόλογο και εσείς θα τις ολοκληρώσετε απολαμβάνοντας τις.

Οι Noble Men είναι εδώ και η πρώτη μας επαφή με τους απανταχού Noble Men (...and Women) με τις νέες μας δημιουργίες - τις Noble Men Beers - είναι πλέον πραγματικότητα.

Avanti maestro


NOBLE MEN CRAFT BEER ARTISANAL

Υμηττού 190,
Τ.Κ. : 116 36, Παγκράτι, Αθήνα
Τηλ. : 212 10 46 623


Noble Men Craft Beer Artisanal        

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ