English Greek
24
Τετ, Απρ
39 New Articles

Τέσσερις κορυφαίες βιομηχανίες έλασης αλουμινίου και μέλη της Ευρωπαϊκής Ομάδας Συσκευασίας Αλουμινίου (European Aluminium Packaging Group-EAPG), Constellium, Elval, Novelis και Speira, υπέγραψαν συμφωνία για τη συμμετοχή τους σε ένα σημαντικό έργο τυποποίησης που έχει ως στόχο τη μεγιστοποίηση του ανακυκλωμένου περιεχομένου στα κουτιά αλουμινίου για τη συσκευασία αναψυκτικών, μπύρας και άλλων ποτών και ως εκ τούτου, τη σημαντική μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, κυρίως με την αύξηση ανακυκλωσιμότητας στο καπάκι του κουτιού.

Η αλβανική αγορά μπύρας παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα εικόνα τους πρώτους μήνες του 2024. Η εγχώρια παραγωγή μπύρας, μετά από σχεδόν ένα έτος πτώσης λόγω του διπλασιασμού του ειδικού φόρου κατανάλωσης, δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Παρά τη μακρά αναζήτηση, μια παραδοσιακή ζυθοποιία της Φραγκονίας (Βαυαρία) δεν βρήκε διάδοχο. Τώρα επίκειται το κλείσιμο. Πώς αισθάνεται ο ιδιοκτήτης που 672 χρόνια ιστορίας ζυθοποιίας φτάνουν στο τέλος τους και τι μπορεί να δώσει τελικά ελπίδα στους οπαδούς της μπύρας;

Περισσότερα Άρθρα...

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το