English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τι Σχέση Έχει Η Μπύρα Με Τους Οργασμούς Σου;

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αυτό που πρέπει να πιείτε με τον σύντροφό σου πριν το σεξ. Με ευχαριστείς μετά.

Σεξ και αλκοόλ: μια σχέση πολυσυζητημένη, παρεξηγημένη, αμφίδρομη συχνά- πυκνά (υπό την έννοια ότι το ένα φέρνει τ' άλλο). Πράγματι, λίγο αλκοόλ αρκεί για να πέσουν οι αντιστάσεις, οι ντροπές και τα ταμπού, όταν η ατμόσφαιρα είναι ήδη ηλεκτρισμένη και το κλίμα ερωτικό (γιατί τι να σου κάνει μια μπουκάλα τζόνι αν δεν προϋπάρχει αίσθημα;).

Δίπλα λοιπόν στα φίνα τα εσώρουχα, τα sex toys, τους πειραματισμούς και την εναλλαγή στάσεων, βάλε και ένα κουτάκι μπύρας. Τι εννοώ;

Σύμφωνα με την κλινική σεξολόγο Kat van Kirk, η μπύρα- συγκεκριμένα η μπύρα- κάνει καλό στο κρεβάτι. Της έχει αφιερώσει ένα κεφάλαιο ΝΑ -με το συμπάθειο- στο βιβλίο της "The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life". Η επιστήμων, το αιτιολογεί ξεκινώντας από το γεγονός ότι η μπύρα είναι ένα αλκοολούχο ποτό που δεν σε βαράει στο δόξα πατρί με ένα και μόνο ποτήρι (με φιλικούς αλκοολικούς βαθμούς). Αρέσει τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες και έχει χαλαρό ταμπεραμέντο. Οπότε πίνοντας μια παγωμένη μπυρίτσα, πρώτα απ' όλα περνάς όμορφα. Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Η μπύρα έχει κι άλλα, κρυφά χαρτιά.

Ο άσος που κρύβει στο μανίκι η μπύρα, σύμφωνα με την van Kirk, είναι πως τρενάρει την αντρική εκσπερμάτωση, το οποίο το λες καταπληκτικό σενάριο. Σε συμφέρει, κι εκείνον επίσης. Η διάρκεια στο σεξ, είναι προτέρημα. Η σεξολόγος επικαλείται έρευνες που αναφέρουν πως οι ελαφρώς ως μετρίου επιπέδου πότες μπύρας επωφελούνται από τα φυτοοιστρογόνα (τα γνωστά και ως «διατροφικά οιστρογόνα») που εντοπίζονται στον λυκίσκο, βασικό συστατικό του ζύθου. Κι όλο αυτό, καθυστερεί την εκσπερμάτωσή του, άρα πιο πολύ σεξ, άρα μεγαλύτερη απόλαυση και άνεση για την δική σου ολοκλήρωση. Γεια μας.

Υπάρχουν επίσης έρευνες, στις οποίες έχει καταγραφεί η αφροδισιακή ιδιότητα της μπυρίτσας. Το Ευρωπαϊκό Κολέγιο της -κρατήσου- Νευροψυχοφαρμακολογίας, σε συνέδριό της στη Βιέννη υπέδειξε πως η μπύρα, σε σύγκριση με διάφορα άλλα βαριά αλκοολούχα ποτά, δεν έχει κακή επίδραση στη σεξουαλική διέγερση. Μάλιστα η συγκεκριμένη τοποθέτηση επικαλέστηκε έρευνα στην οποία οι συμμετέχοντες που είχαν πιει αλκοολούχα μπύρα αναγνώριζαν κι εντόπιζαν γρηγορότερα άλλους ανθρώπους που είχαν χαρούμενη διάθεση, το οποίο προφανώς αποτελεί προϋπόθεση όταν θες να περάσεις καλά.

πηγή: ladylike.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Saint Arnold - Old Fashioned
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Saint Arnold Brewing Co.

Dreamer - Juicy Bee
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Dreamer Brewing.

Απομακρύνθηκε Η Υπεύθυνη Marketing Της Bud Light Μετά Τον “Χαμό” Από Τη Συνεργασία Με Τον Trans Influenser
cibum.gr

H συνεργασία της πιο δημοφιλούς μπύρας των ΗΠΑ Bud Light με τρανσέξουαλ influenser, προκάλεσε ντόμινο αντιδράσεων που ξεκίνησε με διαμαρτυρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε με μποϊκοταζ, εξελίχθηκε σε κόντρα μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων και τώρα όπως κυκλοφορεί (μάλλον ως αστείο) ότι θα αποκλειστεί και από το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο, το Oktoberfest!

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Το Πιο Αισιόδοξο Σενάριο Ο Τουρισμός Να Φθάσει Το 50% Του 2019
Μάκης Αποστόλου

O Σίμων Ανερούσος, Διευθυντής Πωλήσεων στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, αποκαλύπτει στην «Η» τις νέες αγορές-στόχους της εταιρείας προκειμένου οι εξαγωγές να ξαναβρεθούν στο 9% του συνολικού τζίρου.

AleBrowar / Nook - Juicy Spicy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Browar Nook, κυκλοφόρησε η AleBrowar.

Thornbridge - Floresta / Pardus Pecan Pie / Quiet Storm Mosaic
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Thornbridge Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το