English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

High House Farm Brewery

Ταξιδιωτικα - Ανταποκρισεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η ζυθοποιία ιδρύθηκε το 2003 από τον αγρότη (4ης γενιάς), Steven Urwin, στο διακοσίων στρεμμάτων οικογενειακό αγρόκτημα στο Grade, στα διατηρητέα κτήρια που υπήρχαν.

Η High House Farm είναι μια παραδοσιακή φάρμα που αποτελείται από ένα μείγμα σιτηρών (σιτάρι, ελαιοκράμβη και κριθάρι) και κτηνοτροφίας (πρόβατα και βοοειδή).

Μετά το επεισόδιο του αφθώδους πυρετού το 2001, ο Steven αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ζυθοποιία, αφού κατάλαβε ότι η τότε μορφή της φάρμας δεν θα ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει οικονομικά στις μελλοντικές γενιές της οικογένειας

Το ξεκίνημα έγινε το 2003 στο Tyneside Beer Festival με εντυπωσιακές κριτικές.

Η ζήτηση για αυτές τις παραδοσιακές ales σε ολόκληρη την περιοχή ήταν πολύ μεγάλη και ήταν η απόδειξη ότι ο πραγματικός λάτρης της μπύρας εκτιμά την ποιότητα πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Οι μπύρες της High House Farm Brewery έχουν κερδίσει αρκετά βραβεία όπως τα CAMRA Regional Awards και SIBA Regional and National Awards.

Η Nel's Best, η μπύρα με τις περισσότερες πώλησης του ζυθοποιείου, υπήρξε μια από τις 8 φιναλίστ στο Champion Beer της Βρετανίας το 2003 και το 2006.

Η High House Farm Brewery, παράγει 12 ετικέτες, 3 για όλο τον χρόνο και 9 εποχιακές.


Ετήσιες


Auld Hemp 3,8% ABV

Η πρώτη μπύρα που παρασκευάστηκε στη High House Farm Brewery.

Το χρώμα της φίνο πορτοκαλί, παραδοσιακά πικρή με φρέσκο άρωμα βύνης. Είναι μια πραγματική και άκρως ικανοποιητική μπύρα που τη συνοδεύει ένα μοναδικό και χαρακτηριστικό άρωμα.


Matfen Magic 4,8% ABV

Μια καφέ ale που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό Fuggles και Cross.

Αυτή η παραδοσιακή αγγλική premium μπύρα βγάζει ένα όμορφο άρωμα βατόμουρου και φθινοπωρινών φρούτων με νότες βύνης και σοκολάτας.


Nel's Best 4,2% ABV

Λυκίσκος τύπου Goldings αναμιγνύετε με τις καλύτερες αγγλικές βύνες και παράγουν αυτή τη χρυσάφι στο χρώμα premium ale, πολύ ευχάριστη στην γεύση χωρίς να είναι υπερβολικά πικρή που σου αφήνει μια όμορφη αίσθηση στον ουρανίσκο.

Οι πραγματικοί λάτρεις της μπύρας απολαμβάνουν το μεστό σώμα της και η φήμη της εξαπλώνετε ραγδαία σε όλη την αδελφότητα των απανταχού πιστών της μπύρας. Best Bitter στο Βορρά, νικήτρια στο SIBA Awards 2008.


Εποχιακές


5th Anniversary Ale 3,5% ABV

Παρασκευάζεται προς τιμήν της  πέμπτης επετείου από την ίδρυση του ζυθοποιείου.

Απαλό ρουμπίνι στο χρώμα, με ένα υπέροχο και φρουτώδες άρωμα με νότες καραμέλας.


Black Moss 4,3% ABV

Η νέα Φθινοπωρινή-Χειμωνιάτικη ale είναι μια σκούρα γεμάτη σε σώμα μπύρα τύπου porter με ελαφρύ ψημένο άρωμα και ομαλό πικρό τελείωμα και γεύση σοκολάτας.


Cyril The Magnificent 5,5% ABV

Ονομάστηκε προς τιμή της ασπρόμαυρης γάτας της φάρμας, του Κύριλλου.

Αυτή η πολυβραβευμένη ale είναι μπύρα τύπου Dunkel Weisse.


Farmer's Pride 4,2% ABV

Η πιο πρόσφατη μπύρα του ζυθοποιείου.

Είναι μια χρυσή ale, με άρωμα εσπεριδοειδών και ήπια επίγευση μπαχαρικών.


Ferocious Fred 4,8% ABV

Μια σχεδόν μαύρη "extra" porter, με λεπτό κρεμώδες σκούρο αφρό, προσθήκη λακτόζης, βελούδινη γεύση και ομαλό ευχάριστο γλυκόπικρο τελείωμα.

Το όνομά της προσήλθε από τον Φρεντ, τον "γκρινιάρη" ταύρο τους.


Lily Brewster 4,5% ABV

Παρασκευάστηκε προς τιμήν της γέννησης της Lily, της κόρης του Steve και της Sally. Αυτή η ale είναι  χρυσή στο χρώμα, με έντονη γεύση εσπεριδοειδών.

Brewster είναι ο όρος που χρησιμοποιούσαν τον μεσαίωνα για τις γυναίκες ζυθοποιούς!


Nettle Ale 4,5% ABV

Αυτή η ale είναι φτιαγμένη από τσουκνίδες που καλλιεργούνται στο αγρόκτημα, αντί του λυκίσκου και βασίζεται σε μια συνταγή του 14ου αιώνα.

Ο master-brewer πρόσθεσε comfrey και τζίντζερ και το αποτέλεσμα ήταν μια φανταστική πορτοκαλί χρώματος μπύρα με μια φρέσκια γεύση.


Red Shep 4,0% ABV

Μια υπέροχη φθινοπωρινή χάλκινου χρώματος bitter μπύρα, η οποία έχει ένα υπέροχο άρωμα πορτοκαλιού, με μερικές νότες μπαχαρικών και μια φανταστική φρουτώδη γεύση.


Sundancer 4,6% ABV

Η νέα Ανοιξιάτικη-Καλοκαιρινή μπύρα είναι απόλυτα ξεδιψαστική χρυσή στο χρώμα μπύρα, με γεμάτη γεύση καλοκαιρινών μούρων και μια ευχάριστη επίγευση μπισκότου.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το