English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Brewing Up A Business: Adventures In Beer From The Founder Of Dogfish Head Craft Brewery

Βιβλια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ξεκινώντας με τίποτα περισσότερο από ένα οικιακό kit ζυθοποίησης, ο Sam Calagione κατάφερα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα με τη μορφή της Dogfish Head Craft Brewery, μία από τις πιο υγιείς και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ζυθοποιίες της Αμερικής.

Στην δεύτερη έκδοση του παρόντος βιβλίου, ο Calagione προσφέρει μια βαθύτερη ματιά στον επιχειρηματικό κόσμο και ό, τι χρειάζεται για να λειτουργήσει και να αναπτυχθεί μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Σε αρκετά νέα κεφάλαια, ο ίδιος ασχολείται με πιο καινοτόμες ιδέες μάρκετινγκ τις Dogfish, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του επιχειρηματικού μοντέλου και με ποιον τρόπο οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να καλύψουν τη διαφορά με τους ανταγωνιστές τους.

Παρουσιάζει επίσης την επιλογή να κρατήσει την επιχείρησή του μικρή, παρά την αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα του. Δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε τα social media για να προσεγγίσετε νέους πελάτες και την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Για τον κάθε επιχειρηματία το όνειρο δημιουργίας μιας ζυθοποιίας, μέχρι το επίπεδο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ώστε να πετύχει τους δικούς του όρους.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το