English Greek
18
Πεμ, Απρ
35 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Budweiser Ετοιμάζεται Να Σερβίρει Μπύρα... Στον Άρη

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο κολοσσός ζυθοποιίας έχει κάνει μεγάλη έρευνα προκειμένου να φτιάξει βύνη σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

Η Budweiser έχει σχέδια να εδραιώσει για τα καλά την κυριαρχία της στο διάστημα. Ο κολοσσός ζυθοποιίας, ελπίζει να είναι αυτός ο πρώτος που θα... σερβίρει μπύρα στον πλανήτη Άρη όταν ο άνθρωπος καταφέρει να πατήσει το πόδι του εκεί. Και μάλιστα για να το κάνει αυτό μαθαίνει ήδη πώς να φτιάχνει μπύρα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

Η Anheuser-Busch έχει ξεκινήσει μάλιστα από το 2017 να στέλνει σπόρους κριθαριού στον Διαστημικό σταθμό, σύμφωνα με την αναφορά του Orlando Sentinel. Στην επόμενη αποστολή ανεφοδιασμού από την SpaceX στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει ένα πείραμα που θα τη βοηθήσει να μάθει περισσότερα για τη δυνατότητα παρασκευής βύνης στο διάστημα.

Η πολυεθνική ποτοποιία και ζυθοποιία, AB InBev, η οποία έχει εξερευνήσει διαφορετικές χρονικές περιόδους πριν από το όραμά της για ζυθοποιία, συνεργάζεται με το CASIS, το Κέντρο για την Πρόοδο της Επιστήμης στο Διάστημα, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που διαχειρίζεται την ερευνητική εγκατάσταση στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η αποστολή αναμένεται να απογειωθεί από το Cape Canaveral την Τετάρτη το απόγευμα.

«Η Budweiser εξερευνά πάντα τα όρια της καινοτομίας και είμαστε εμπνευσμένοι από το συλλογικό αμερικανικό όνειρο για να φτάσουμε στον Άρη», δήλωσε ο Ricardo Marques, αντιπρόεδρος της Budweiser, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα πριν από δύο χρόνια. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε την έρευνά μας για να στείλουμε μπύρα στον «κόκκινο πλανήτη».

πηγή: fortunegreece.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστασίου - Ναβάσσα
Σταύρος Δοβιστινός

Το 1504 ο Χριστόφορος Κολόμβος έχοντας προσαράξει στην Τζαμάικα έστειλε μερικά μέλη του πληρώματός του με κανό στην Ισπανιόλα για να ζητήσουν βοήθεια. Στη διαδρομή τους πέρασαν από ένα νησί, στο οποίο όμως δε βρήκαν νερό. Το ονόμασαν Ναβάσσα, από το nava, που σημαίνει απλό. Η Νήσος Ναβάσσα είναι ένα μικρό, ακατοίκητο νησί στην Καραϊβική Θάλασσα. Αποτελεί μήλον της έριδος για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Αϊτή.

Η EZA Έχασε Πωλήσεις 10 Εκατ. Το '20 Και Γυρίζει Το Νόμισμα Στο Πρώτο Οκτάμηνο Του 2021
Γιώργος Λαμπίρης

Ισχυρούς κλυδωνισμούς υπέστησαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, ως απόρροια της ευρύτερης πτωτικής εικόνας που παρουσίασε στη διάρκεια του 2020 η εγχώρια αγορά μπύρας.

Garage Project - Progressive Infinite Iterations
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Alvarado Street - Biggie's Bodacious Bountiful Berry Blast
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Alvarado Street Brewery.

Alvarado / Other Half - Biggie's Crunchee Brunch
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Other Half Brewing Co., κυκλοφόρησε η Alvarado Street Brewery.

Γερμανική Ζυθοποιία: Μεγάλες Προσδοκίες Από Τη Μπύρα Σε Σκόνη (Βίντεο)
Γεώργιος Σαμαρίδης

Με τη χρυσή απόχρωση, τις γλυκόπικρες νότες και την αφρώδη επιφάνεια της, η τελευταία μπύρα του Stefan Fritsche μοιάζει και έχει τη γεύση οποιασδήποτε άλλης μπύρας.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το