English Greek
25
Πεμ, Απρ
45 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αποχή Από Το Αλκοόλ Ψηφίζει 1 Στους 4 Νέους

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι νέοι, ηλικίας 18 έως 24 ετών, φαίνεται ότι αποφεύγουν το αλκοόλ, επιλέγοντας πιο «αθώα» ποτά, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα.

Κάθε χρόνο o SIBA (σύλλογος ανεξάρτητων ζυθοποιών της Μεγάλης Βρετανίας), δημοσιεύει μία έκθεση σχετικά με την κατανάλωση μπύρας στη Βρετανία, αναλύοντας τις τάσεις που αναπτύσσονται στον χώρο. Όπως διαβάζουμε στον Independent, στη φετινή τους έκθεση καταγράφεται αυξητική τάση στον αριθμό των νέων που επιλέγουν μπύρες με χαμηλότερο ποσοστό αλκοόλ, ενώ κάποιοι έχουν επιλέξει να απέχουν τελείως από την κατανάλωση αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το 23% των ατόμων ηλικίας 18 έως 24 ετών δεν πίνουν αλκοόλ, αυξάνοντας το ποσοστό κατά 6% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Παράλληλα, αναφέρεται ότι οι πωλήσεις μπύρας με καθόλου ή ελάχιστον αλκοόλ έχουν αυξηθεί κατά 30% από το 2016.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα και με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Σέφιλντ, τα ποσοστά αποχής, στις ηλικίες 16 έως 24 ετών, έχουν αυξηθεί από 10% σε σχεδόν 25% μεταξύ 2001 και 2016.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του SIBA και μικροζυθοποιούς, οι νέοι επιλέγουν τις μπύρες χωρίς ή με ελάχιστο αλκοόλ γιατί πλέον υπάρχουν πολλές και αξιόλογες επιλογές στην αγορά, καθώς και γιατί θέλουν να απολαμβάνουν το ποτό τους χωρίς τα ενοχλητικά συμπτώματα της μέθης την επόμενη μέρα.

πηγή: olivemagazine.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαγορά Της Stone Brewing Από Την Sapporo Holdings
Γιώργος Ιορδανίδης

Την πορεία της Anchor Brewing Co. (2017) ακολούθησε η Stone Brewing με την επιβεβαίωση της εξαγοράς της απ' την ιαπωνική Sapporo Holdings.

Terrapin - High & Hazy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Terrapin Beer Co.

Βόλος: Δύο Μπύρες Είπε Ότι Ήπιε Μια 43χρονη Που Έφτασε Το Αλκοολόμετρο Στα... 2,18!
Γιώργος Ιορδανίδης

Μόλις δύο... μπύρες κατάθεσε στο Δικαστήριο ότι ήπιε μια 43χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία που συνελήφθη χθες τα ξημερώματα να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος και μάλιστα το αλκοολόμετρο έδειξε δύο φορές πάνω από 2 mg/lt εκπνεόμενου αέρα.

Ftelos - Salty Rock
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Ftelos Brewery.

AB Inbev: Αύξηση Των Κερδών Το 2023 Παρά Το Μποϊκοτάζ Στη Bud Light
capital.gr

Αύξηση κερδών και εσόδων κατέγραψε το 2023 η ζυθοποιία Anheuser-Busch InBev παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις της μάρκας Bud Light στις ΗΠΑ περιορίστηκαν λόγω του μποϊκοτάζ που οργανώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Amager - Black Bart / Hoodoo Brown / Cherokee Bill
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία τριών νέων ετικετών ανακοίνωσε η Amager Bryghus.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το