English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κορωνοϊός Ανέβασε Τις Πωλήσεις Της Corona

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πώς αναπροσαρμόζονται πωλήσεις και διαφημιστικές καμπάνιες των brands στην εποχή της πανδημίας.

Μία από τις εκπλήξεις από την αρχή της περιόδου της πανδημίας, ήταν η καμπύλη στις πωλήσεις της μπύρας Corona. Ενώ τέλος Φεβρουαρίου καταγράφονταν χαμηλές πωλήσεις της μπύρας, οι οποίες προέκυψαν μετά τον αστικό μύθο ότι η μπύρα Corona σχετίζεται με τον νέο ιό, λίγο αργότερα αυτό άλλαξε. Ωστόσο τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων της Nielsen, έδειξαν ότι οι συνολικές πωλήσεις της ιδιοκτήτριας εταιρείας κατέγραψαν αύξηση κατά 39%, και κατά 50% οι πωλήσεις της μπύρας Corona.

Άλλη μια κατηγορία με αλλαγές στις πωλήσεις ήταν το χαρτί τουαλέτας. Στην περίπτωση της εταιρείας Kimberly-Clark (Scott και Cottonelle) καταγράφηκε 160% άνοδος στις πωλήσεις για την εβδομάδα της 15ης Μαρτίου. Σημειώθηκε επίσης αύξηση στις πωλήσεις των καθαριστικών προϊόντων ενώ μείωση καταγράφηκε για την ίδια περίοδο στις πωλήσεις καλλυντικών.

Πώς επηρεάζονται τα brands την περίοδο της πανδημίας; Αναπόφευκτα τα πλάνα των εταιρειών αλλάζουν και αναπροσαρμόζονται, όπως επίσης και τα νούμερα των πωλήσεων. Ειδικοί στον χώρο του μάρκετινγκ αναλύουν την νέα σελίδα στις δημόσιες σχέσεις κατά την διάρκεια του κορωνοϊού. Συνοπτικά, αυτή η περίοδος δεν θεωρείται η κατάλληλη για τις εταιρείες να λανσάρουν καινούργια προϊόντα, εκτός κι αν πρόκειται για προϊόντα που σχετίζονται με την πανδημία. Θα πρέπει επίσης να προτιμήσουν να αξιοποιήσουν επιστήμονες στα διαφημιστικά σποτ, παρά διάσημες προσωπικότητες, ώστε να προσδώσουν στο προϊόν τους περισσότερη αξιοπιστία. Οι διαφημιστικές εταιρείες θα πρέπει επίσης να αναπροσαρμόσουν τις διαφημίσεις τους και να επενδύσουν ξανά στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Είναι επίσης σημαντικό να διατηρήσουν την επαφή με τους πελάτες τους, να προστατέψουν τους υπαλλήλους τους ενώ οι δράσεις τους να στηρίζουν την κοινότητα τους.

πηγή: kathimerini.com.cy

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Karl Strauss / Creature Comforts - Caribbean Garden
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Creature Comforts Brewing Co., κυκλοφόρησε η Karl Strauss Brewing Co.

Choice Bros - Superfast Jellyfish
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Choice Bros Brewing.

Υπουργείο Υγείας: Η Κατανάλωση Αλκοόλ Μειώνεται Στη Γερμανία
Γεώργιος Σαμαρίδης

Αν και εξακολουθούν να είναι ένα έθνος λάτρεις της μπύρας, οι Γερμανοί πίνουν λιγότερο από ό,τι στο παρελθόν, σύμφωνα με στοιχεία του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας.

Β. Φιλίππου-Ολυμπιακή Ζυθοποιία Στην «Η»: Το Ελληνικό Καλοκαίρι Έσωσε Την Παρτίδα
Μάκης Αποστόλου

«Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία σημείωσε μια ανάπτυξη πωλήσεων της τάξεως του 30% σε σχέση με πέρυσι, ενώ αντίστοιχο ποσοστό ανάπτυξης πετύχαμε και στο κομμάτι των εξαγωγών μας», τονίζει μιλώντας στην «Η» ο Insights & Innovation Manager της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας.

Epic - Golden Haze / Hop Cannon
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Epic Brewing Co.

New Belgium - Agent 77 / Captain Dynamite
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες αναμένονται από την New Belgium Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το