Η Κρητική Ζυθοποιία είχε την χαρά, σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου, να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της στο Ζουνάκι, την διάσημη γαλλική τηλεοπτική εκπομπή «Les Vacances des Anges» (Οι διακοπές των Αγγέλων) για τις ανάγκες των γυρισμάτων της.
Πρόκειται για την δεύτερη χρονιά της συγκεκριμένης τηλεοπτικής παραγωγής, πέρσι τα γυρίσματα έγιναν στην Ίμπιζα Ισπανίας, με πολύ υψηλή τηλεθέαση στην Γαλλία, ενώ για φέτος επιλέχτηκε ο Νομός Χανίων όπου τα γυρίσματα θα διαρκέσουν ολόκληρο τον Ιούνιο και τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Όλο αυτό το διάστημα, 15 διαγωνιζόμενοι θα μετέχουν σε μια σειρά από δοκιμασίες για μία ευνοϊκότερη θέση.
Στις εγκαταστάσεις μας σήμερα, διαγωνιστήκαν δύο ομάδες όπου συμμετείχαν στην παραγωγική διαδικασία του ζυθοποιείου. Το ποιος κέρδισε δεν μπορούμε να σας το ανακοινώσουμε, άλλα υπομονή μέχρι το φθινόπωρο όπου θα μπορούμε να δημοσιεύσουμε φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα.