English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Amstel: Τι Συζήτησε Ο Ν. Μανεσιώτης Με Τον Αλ. Δανιηλίδη

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Όταν «σήκωνα» χθες το πρωί στο site το θέμα της πρότασης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην ΕΖΑ, δεν φανταζόμουν ότι θα προκαλούσαμε τέτοιο χαμό. Κι αφού γράφουμε ψέματα, γιατί τέτοια ένταση και εκνευρισμός;

Τηλεφωνικά μίλησα πριν από λίγο με τον επικεφαλής της θυγατρικής στην Ελλάδα εταιρείας του Ολλανδικού ομίλου. Αφήνοντας στην άκρη το ύφος και τα υπονοούμενα και μένοντας στην ουσία. Επέμενε ο κ. Δανιηλίδης ότι η εταιρεία που εκπροσωπεί δεν έκανε ποτέ πρόταση εξαγοράς στην ΕΖΑ. Εγώ, παρά το γεγονός ότι οι πηγές μου εμμένουν στην ορθότητα της πληροφορίας, καλή τη πίστη να δεχτώ ότι έχει δίκιο. Ολόκληρος... διευθύνων μιας εταιρείας σαν την Αθηναϊκή δεν μπορεί να διαστρεβλώνει τα γεγονότα. Δεν έγινε πρόταση, λοιπόν, εξαγοράς της ΕΖΑ. Ποτέ. Γράψαμε λάθος.

Όμως, την θέση αυτή ο κ. Δανιηλίδης απέφυγε να την εκφράσει με μια επίσημη προσωπική δήλωση του στην εφημερίδα μας στο φύλλο της Πέμπτης. Αυτό του πρότεινα. Με την φωτογραφία του να μπει η δήλωση διάψευσης και θα την ενίσχυα με την επανόρθωση μας. Το απέφυγε. Γιατί;

Οχυρώνεται στο εξώδικο του το οποίο έχει ο ίδιος υπογράψει. Αυτό τον δεσμεύει και τον καλύπτει. Έτσι υποστήριξε. Βεβαίως, το εξώδικο αποκτά διαφορετική χροιά σε σύγκριση με την επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας. Την χροιά του εκφοβισμού και της απειλής την οποία καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή.

Όμως, το εξώδικο τον αφήνει ακάλυπτο, και φυσικά το νομικό πρόσωπο που εκπροσωπεί γιατί το επίσημο έγγραφο το υπογράφει όχι ως Δανιηλίδης, αλλά, ως Αθηναϊκή Ζυθοποιία, έναντι της αστήρικτης και άρα συκοφαντικής σε βάρος μας κατηγορίας του περί εξυπηρέτησης συμφερόντων. Μας έβαλαν συμφέροντα να γράψουμε για την πρόταση εξαγοράς της ΕΖΑ. Για να «προσβάλλουμε την φήμη της Αθηναϊκής». «Επιχείρημα» που όχι μόνο δεν στέκεται στην νομική επιστήμη, αλλά, ούτε στην κοινή λογική. «Επιχείρημα», όμως, που μπορεί να δημιουργήσει τεράστιους μπελάδες στον κ. Δανιηλίδη και στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Εκτός, αν διαθέτει στοιχεία. Οπότε καθάρισε.

Για τόσα και τόσα έχει κατηγορηθεί στην ελληνική αγορά η Αθηναϊκή, πρώτη φορά είδα τέτοια σφοδρή αντίδραση από την ηγεσία της. Για μια εξαγορά που δεν έγινε ποτέ. Για ένα δημοσίευμα που δεν γράφει τίποτα το αρνητικό εναντίον της Αθηναϊκής.

Αν χρειαστεί το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί.

πηγή: fmvoice.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Heineken Έφτιαξε Παπούτσια Με Μπύρα Στην Σόλα -Έχει Και Ανοιχτήρι
lifo.gr

Πώς θα σας φαινόταν να περπατούσατε πάνω σε... μπύρα;

Siren - Swither / Half Mast
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Foothills - Global
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Foothills Brewing.

Ηνωμένο Βασίλειο: Ανησυχία Για Την Επάρκεια Σε CO2 - Φόβοι Για Ελλείψεις Και Αυξήσεις Τιμών Σε Μπύρα Και Ανθρακούχα Ποτά
agrocapital.gr

Η κυβέρνηση στο ΗΒ παρενέβη πρόσφατα για να μεσολαβήσει σε μια συμφωνία μεταξύ των παραγωγών CO2 και της βιομηχανίας, αλλά η συμφωνία πρόκειται να λήξει στα τέλη Ιανουαρίου.

Η Μπύρα Kykao Σε Βαρέλια Σιδερίτη Του Παρπαρούση
Γιώργος Λαμπίρης

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας τον κόσμο της μπύρας με αυτόν του κρασιού, η νανοζυθοποιία Kykao της Πάτρας έκανε μία ακόμα κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Κυκλοφόρησε μία wild ale μπύρα αυθόρμητης μεικτής ζύμωσης.

Tröegs - Oktoberfest Lager
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το