English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονοϊός: Οπαδοί Βοηθούν Την Ομάδα Τους Με Virtual Μπύρες Και Λουκάνικα!

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με εικονικά προϊόντα που θα αγόραζαν και στο γήπεδο, οι οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου βοηθούν την ομάδα τους να αντιμετωπίσει την οικονομική καταιγίδα.

Αυτή κι αν είναι πρωτοτυπία! Οι οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου, που ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία, πήραν πρωτοβουλία να βοηθήσουν την ομάδας να αντιμετωπίσει τις οικονομικές απώλειες λόγω κορονοϊού, όσο διάστημα διαρκέσει η διακοπή της Bundesliga.

Πολλοί οπαδοί της γερμανικής ομάδας είχαν μία πρωτότυπη ιδέα. Γνωρίζοντας πως δεν μπορούν πλέον να δουν την ομάδα τους, αλλά και πως υπάρχει κίνδυνος να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα με κλειστές πόρτες, τηλεφώνησαν κατά κύματα στα γραφεία της ομάδας και ζήτησαν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν οικονομικά για να αντεπεξέλθει η Ουνιόν στις υποχρεώσεις.

Αρκετοί πρότειναν να δωρίσουν με κάποιο τρόπο τα χρήματα που θα ξόδευαν έτσι κι αλλιώς κατά την παρακολούθηση ενός αγώνα στο γήπεδο τους σε μία μπύρα κι ένα σάντουιτς με λουκάνικο! Η Ουνιόν πήρε την ιδέα και την ολοκλήρωσε, ανοίγοντας μία εικονική καντίνα, ένα virtual foodtruck, όπου κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράζει με 2,5 ευρώ μία μπύρα και με άλλα τόσο ένα παραδοσιακό bratwurst.

Τα έσοδα αυτά μπορεί να είναι ελάχιστα ως προς τα εκατομμύρια ευρώ που θα έφερνε το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τα έσοδα από τις χορηγίες και τα εισιτήρια, ωστόσο είναι μία ανάσα, πάνω απ' όλα όμως μία πράξη αλληλεγγύης, που στέλνει και ένα μήνυμα ενότητας σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ουνιόν.

Αμέσως μετά την σκυτάλη πήραν και οι ποδοσφαιριστές, που συμφώνησαν με τη διοίκηση της Ουνιόν Βερολίνου να μην πληρωθούν τους μισθούς τους μέχρι να επιστρέψουν στην κανονικότητα!

πηγή: ethnos.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Budweiser Ετοιμάζεται Να Σερβίρει Μπύρα... Στον Άρη
fortunegreece.com

Ο κολοσσός ζυθοποιίας έχει κάνει μεγάλη έρευνα προκειμένου να φτιάξει βύνη σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

Black Raven - Triple Berry
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing.

Lehe - Heaven Hell
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Lehe Pruulikoda.

DuClaw - The Perfect Pear
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η DuClaw Brewing Co.

Bear Republic - Racer 7
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bear Republic Brewing Co.

Β.Σ. Καρούλιας: Πώς Θα Καλύψει Ο Χρ. Αργυρού Το Κενό Της AB InBev
Άννα Διανά

Μπορεί από τον Ιανουάριο του 2023 η Β.Σ. Καρούλιας να μην περιλαμβάνει πλέον στο χαρτοφυλάκιό της τα προϊόντα της AB InBev, του μεγαλύτερου «παίκτη» στην παγκόσμια αγορά μπύρας ωστόσο η διοίκηση της εταιρείας είναι αισιόδοξη ότι αυτό δεν θα έχει σημαντική επίπτωση στην πορεία της.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το