English Greek
18
Σαβ, Μάι
24 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπύρα: Πόσο Ευεργετική Είναι Για Τα Μαλλιά Σας

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Η μπύρα είναι ένα από τα πιο διάσημα ποτά σε όλο τον κόσμο. Πάρτι, συγκεντρώσεις, γιορτές και νίκες, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι πλήρες χωρίς ένα ποτήρι παγωμένης μπύρας. Η μπύρα, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει εισβάλει και στο χώρο της ομορφιάς, με πολλούς ειδικούς να συστήνουν τη χρήση της για την περιποίηση των μαλλιών σας.

beer hair

Μπύρα: Πόσο ευεργετική είναι για τα μαλλιά σας
Πολλές, λοιπόν, είναι οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τη μπύρα για την περιποίηση των μαλλιών τους με διαφορετικούς τρόπους -σαμπουάν μπύρας, ξέπλυμα ή λούσιμο με μπύρα, ακόμη και με την απλή κατανάλωσή της. Λέγεται ότι η μπύρα βελτιώνει την υγεία, την υφή και τη λάμψη των μαλλιών σας, αλλά πού οφείλονται όλα αυτά;

Σύμφωνα με το stylecraze.com δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη για την υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού. Ωστόσο, βάσει συγκεκριμένων στοιχείων υπάρχουν οι ισχυρισμοί ότι η μπύρα είναι ευεργετική για τα μαλλιά -είτε απλώς την πίνετε, είτε την χρησιμοποιείτε για να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας.

Ο πιθανός λόγος θα μπορούσε να είναι η πρωτεΐνη, οι βιταμίνες Β και τα αντιοξειδωτικά όπως τα φλαβονοειδή που περιέχονται στη μπύρα. Θρεπτικά συστατικά που μπορεί να επηρεάσουν τη συνολική υγεία και την εικόνα των μαλλιών σας. Ταυτόχρονα, η μπύρα περιέχει βασικά θρεπτικά συστατικά που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μείωση της τριχόπτωσης και στη διαχείριση καταστάσεων όπως η αλωπεκία. Ως εκ τούτου, η μπύρα μπορεί να έχει κάποια ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία των μαλλιών σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η μπύρα μπορεί να υποκαταστήσει μια ισορροπημένη διατροφή και θεραπείες.

πηγή: newsbeast.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι Να Κάνεις Όταν Έχεις Hangover
Μαρία Παπαδοδημητράκη

Όπως φαίνεται, τα περισσότερα διαδεδομένα γιατροσόφια δεν μας θεραπεύουν από το περίφημο hangover. Υπάρχουν, όμως, κάποια που ίσως βοηθήσουν.

Τα Δύο Λάθη Που Κάνετε Όταν Πίνετε Αλκοόλ
onmed.gr

Την περίοδο των γιορτών είναι δύσκολο να αποφύγουμε την κατανάλωση αλκοόλ, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο την επόμενη μέρα να βιώσουμε δυσάρεστο hangover.

Κατανάλωση Μπύρας Μετά Την Προπόνηση: Μπορεί Να Εμποδίσει Την Αύξηση Μυϊκής Μάζας;
Χριστίνα Παναγιώτα Βελαλή

H κατανάλωση έως και δύο μπύρες την εβδομάδα μετά την προπόνηση δεν θα εμποδίσει την προσπάθεια σας να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, αναφέρουν η κα Colleen Deane, λέκτορας στη Βιολογία των Μυϊκών Κυττάρων του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον και ο Philip J Atherton, Καθηγητής Κλινικής, Μεταβολικής & Μοριακής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ.

Μπύρα Και Κρασί Προστατεύουν Από Την Άνοια - Δείτε Γιατί Και Σε Ποια Ποσότητα
onmed.gr

Δύο κουτάκια μπύρας ή δύο ποτήρια κρασιού την ημέρα, μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νέα μεγάλη μελέτη.

Η Μπύρα Συμβάλει Στη Διατήρηση Της Καλής Χοληστερίνης!
Γιώργος Παπαδημητρόπουλος

Μερικά πολύ καλά νέα προέκυψαν για τους λάτρεις της μπύρας μετά από μια μελέτη που παρουσιάστηκε στη Νέα Ορλεάνη στο πλαίσιο των επιστημονικών συνεδρίων της Αμερικάνικης Καρδιολογικής Εταιρείας.

Η Μέτρια Κατανάλωση Αλκοόλ Επηρεάζει Τον Εγκέφαλό Σου Και Οδηγεί Σε Γνωστική Εξασθένηση
Αγγελική Μαξούρη

Η κατανάλωση επτά ή και περισσότερων *μερίδων αλκοόλ την εβδομάδα σχετίζεται με μεγαλύτερα επίπεδα σιδήρου στον εγκέφαλο σύμφωνα με μελέτη που έγινε σε σχεδόν 21.000 ανθρώπους η οποία και δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου στο περιοδικό PLOS Medicine.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το