English Greek
18
Σαβ, Μάι
24 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ένας Γιατρός Αποκάλυψε Γιατί Η Μπύρα Είναι Πιο Επιβλαβής Από Όσο Νομίζουμε

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η μπύρα θεωρείται ποτό χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό το ρόφημα δεν μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία. Για το λόγο αυτό συχνά το παρακάνουν. Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος.

«Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οποιοδήποτε αλκοόλ, ακόμη και σε ελάχιστες ποσότητες, βλάπτει τον οργανισμό», λέει ο καρδιολόγος Vadim Zhuk. Μίλησε πιο αναλυτικά για τις βλάβες της μπύρας.

doctor no alcohol

Το κακό της μπύρας
Ο ειδικός σημειώνει ότι το δημοφιλές αφρώδες ποτό είναι επικίνδυνο. Γεγονός είναι ότι η κατανάλωσή του προκαλεί την ανάπτυξη εξάρτησης από το αλκοόλ. Ένα άτομο συνηθίζει γρήγορα την μπύρα, αλλά τελικά είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει τον εθισμό του σε αυτήν.

Μια άλλη αρνητική επίδραση είναι η επίδρασή του στην καρδιά.

Όπως τόνισε ο γιατρός, η υπερβολική κατανάλωση μπύρας προκαλεί την ανάπτυξη καρδιακής ανεπάρκειας. Οι αρρυθμίες δεν είναι ασυνήθιστες μεταξύ των ποτών. Η υπέρβαση μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε θανατηφόρες συνέπειες, σύμφωνα με τον ειδικό.

πηγή: kipos.firenews.video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβήτης Και Αλκοόλ: Φίλοι Ή Άσπονδοι Εχθροί;
cibum.gr

Ποιες είναι οι συνιστώμενες οδηγίες για το αλκοόλ για άτομα με διαβήτη;

Μπύρα Πριν Το Ποτό Ή Ποτό Πριν Την Μπύρα Για Να Γλιτώσεις Το Hangover;
Νίκη Μπάκουλη

Μελέτη αποσαφηνίζει αν φταίει η σειρά με την οποία καταναλώνουμε διαφορετικά είδη αλκοόλ για το δράμα που ζούμε την επόμενη ημέρα. Η μπύρα έχει ενοχοποιηθεί για το hangover, όταν καταναλώνεται πριν τα ποτά σε μια έξοδο. Από την άλλη, σύμφωνα με τους Γερμανούς αν κάποιος πιει ποτό πριν την μπύρα, μετριάζει το hangover. Τελικά, τι ισχύει;

Πασίγνωστο Ποτό Αποτρέπει Την Συσσώρευση Λίπους Και Θωρακίζει Το Συκώτι
europost.gr

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Oregon υποδεικνύει ότι ένα ζεύγος ενώσεων που προέρχονται από τον λυκίσκο, ο οποίος χρησιμοποιείται στην παρασκευή μπίρας από αρχαιοτάτων χρόνων, μπορεί να αποτρέψει την επικίνδυνη συσσώρευση λίπους στο ήπαρ γνωστή ως ηπατική στεάτωση.

Έρευνα! Μια Μπύρα Την Ημέρα Προστατεύει Από Παθήσεις Και Χαρίζουν Μακροζωία
newsbreak.gr

Σύμφωνα με νέα έρευνα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι «μία μπύρα την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα». Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Άμστερνταμ υποστηρίζουν μάλιστα ότι όσοι καταναλώνουν συγκεκριμένες μπύρες ζουν περισσότερο.

Γιατί Οι Φυσαλίδες Της Σαμπάνιας Ανεβαίνουν Κατακόρυφα Ενώ Της Μπύρας Όχι;
cibum.gr

Η νέα ανακάλυψη των επιστημόνων αξίζει μια πρόποση!

Πονάς; Πιες Μια Μπύρα! Έρευνα Υποστηρίζει Πως 2 Μπύρες Μπορεί Να Είναι Σχεδόν Ένα Τέταρτο Πιο Δραστικές Σε Σχέση Με Τα Κοινά Παυσίπονα!
thermisnews.gr

"Έχω έναν πονοκέφαλο… Μήπως έχεις μαζί σου μία μπύρα;" Κάπως έτσι φανταζόμαστε να αντιμετωπίζουμε πολύ σύντομα τον πονοκέφαλο, αφού σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Bristol, η μπύρα είναι το καλύτερο παυσίπονο! 

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το