English Greek
18
Σαβ, Μάι
24 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κοπεγχάγη: Κέρασε Μπύρες Τους Οπαδούς Της Για Την Πρόκριση Στους «16» Του Champions League

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Κοπεγχάγη προκρίθηκε στους «16» του Champions League και αποφάσισε να κεράσει μπύρες όλους τους οπαδούς που ήταν παρόντες στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κέντρισε τα βλέμματα λόγω της τεράστιας αποτυχίας της, καθώς τερμάτισε τελευταία στον όμιλο του Champions League, ωστόσο η χθεσινή βραδιά άνηκε δικαιωματικά στην Κοπεγχάγη που για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια θα είναι παρούσα στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Δανοί κατάφεραν να «λυγίσουν» τη Γαλατάσαραϊ στην έδρα τους και έτσι εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα νοκ άουτ, με τη διοίκηση να δίνει το έναυσμα για την έναρξη του... γλεντιού αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα.

copenhagen

Δωρεάν μπύρα για όλους!
Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση των ανθρώπων της ομάδας, όλοι οι οπαδοί της Κοπεγχάγης που ήταν παρόντες στον ιστορικό αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ είχαν από μια κερασμένη μπύρα!

Μόλις ακούστηκε το τελικό τριπλό σφύριγμα, ο εκφωνητής του γηπέδου ανακοίνωσε ότι όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν από μια μπύρα κερασμένη, δίνοντας έτσι το «πράσινο» φως για την έναρξη των πανηγυρισμών.

πηγή: gazzetta.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Βρετανικές Παμπ Προσφέρουν «Πακέτα Τηλεργασίας» Με Γραφείο Και... Μπύρα
insider.gr

Οι παραδοσιακές παμπ του Λονδίνου μετατρέπονται σε «γραφεία» για όσους βαρέθηκαν την τηλεργασία από το σπίτι.

Διασυνοριακό Το Επόμενο Φεστιβάλ Μπύρας Στην Κομοτηνή
paratiritis-news.gr

Διασυνοριακό χρώμα ελπίζει πως θα έχει, κορωνοϊού επιτρέποντος, το επόμενο φεστιβάλ Μπύρας Κομοτηνής η ΔΚΕΠΠΑΚ, θέλοντας να το «ανοίξει» στην γειτονική Βουλγαρία.

Jester King - Hoppy Pilsner
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Λίβερπουλ Και Carlsberg Μαζί Ως Το 2034
naftemporiki.gr

Η συνεργασία των δύο πλευρών είναι η πλέον μακροχρόνια στην Premier League καθώς ξεκίνησε το 1992.

Boulevard - Imperial Cask Cuvée
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Boulevard Brewing Co.

Για "Δικαίωση" Εναντίον Της Heineken Στο Εφετείο Του Άμστερνταμ Κάνει Λόγο Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης - Τί Απαντά Η Heineken
capital.gr

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (ΖΜΘ) δικαιώθηκε, καθώς μετά την έκδοση προδικαστικής απόφασης, έγινε δεκτό το αίτημά της, συζήτησης της αγωγής της για τη διεκδίκηση καταβολής αποζημίωσης από τον όμιλο Heineken λόγω των αθέμιτων αντι-ανταγωνιστικών πρακτικών που μετήλθε η θυγατρική του στην Ελλάδα, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ενώπιον των ολλανδικών δικαστηρίων. Το Εφετείο του Άμστερνταμ έκρινε ότι είναι αρμόδιο να συζητήσει την σχετική αγωγή της ΖΜΘ όχι μόνο κατά της μητρικής εταιρίας Heineken αλλά και κατά της ελληνικής θυγατρικής αυτής, Αθηναϊκής Ζυθ [ ... ]

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το