English Greek
18
Τρι, Ιουν
23 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Παρέλαση Άγιων Βασίληδων Με... Μπύρες Στο Λονδίνο

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μία διαφορετική εικόνα του... Αϊ Βασίλη παρουσίασαν χιλιάδες Βρετανοί και τουρίστες, οι οποίοι συμμετείχαν στο -τύπου- φεστιβάλ του «μεθυσμένου» αγίου, κάνοντας παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου.

Χιλιάδες νεαροί και όχι μόνο, φόρεσαν στολές του Αϊ Βασίλη και κρατώντας το… παραδοσιακό κουτί της μπύρας στο χέρι τους, κατέκλυσαν τη βρετανική μεγαλούπολη.

Το φεστιβάλ ήταν απλωμένο σε διάφορες περιοχές της πόλης, ενώ η παρέλαση ενισχυόταν από «μεθυσμένους» Αϊ Βασίληδες σε κάθε γωνιά, στη οποία είχαν συγκεντρωθεί μεγάλες παρέες, αναμένοντας το πέρασμα της κύριας πορείας.

Σύμφωνα με την παράδοση, τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό το φεστιβάλ, είναι «υποχρεωμένα» να έχουν ξεκινήσει την κατανάλωση αλκοόλ ένα 24ωρο νωρίτερα, ώστε τη στιγμή της παρέλασης, να είναι άπαντες... σε κατάσταση ευθυμίας.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι που διοργανώνονται στην πρωτεύουσα της Βρετανίας. Εκτός του Λονδίνου, ανάλογα happenings οργανώθηκαν στο Λιντς, στο Μπλάκπουλ, στο Μπέρμιγχαμ, στο Μπρίστολ και στο Νιούκαστλ.

πηγή: eleftherostypos.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Beverage World: Τα "Πατήματα" Του Κυπριακού Ομίλου P. Photiades Στην Ελλάδα
Γιώργος Λαμπίρης

Με τζίρο που άγγιξε τα 400 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο της δραστηριότητάς του το 2022 και με παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία και ως εμφιαλωτής της Carlsberg στην Κύπρο, όπου βρίσκεται η έδρα του, ο όμιλος Photos Photiades, κάνει βήματα και επενδύσεις στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Μέσω της θυγατρικής στην Ελλάδα, Beverage World, η οποία είχε τζίρο περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ την περασμένη χρονιά, έχει αναλάβει τη διανομή της Lavazza τα τελευταία χρόνια, ενώ πέρυσι εξαγόρασε και τη Σερραϊκή Μικροζυθοποιία Siris, προχωρώντας σε επενδύσεις για τη διάθεσ [ ... ]

Bear Republic - Nor Cal / Mosaic Magic / The Fool
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Bear Republic Brewing Co.

Mikerphone - S'More Cowbell!
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Mikerphone Brewing.

Λίβερπουλ: Carlsberg Και Erdinger Λανσάρουν «Special» Μπύρα Προς Τιμήν Του Κλοπ
sdna.gr

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται προ των πυλών της αποχώρησής του από τη Λίβερπουλ και ο χορηγός του ιστορικού συλλόγου, Carlsberg, μαζί με την Erdinger θα προχωρήσουν στο λανσάρισμα μπύρας, αφιερωμένης στο χρόνο που πέρασε ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των «Reds» με την ονομασία «Beiliever's Brew».

Bottle Logic - Paisley Cave Complex (2022)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

«Νερό Για Το Αύριο» Στην Θεσσαλία Από Την Αθηναϊκή Ζυθοποιία
naftemporiki.gr

Η πρώτη δράση του Προγράμματος «Νερό για το Αύριο» της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας το οποίο εστιάζεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης. Η επιλογή της εν λόγω περιφέρειας έγινε λόγω μιας σειράς από παράγοντες που προκαλούν έντονο πρόβλημα λειψυδρίας, όπως αναφέρθηκε.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το