English Greek
18
Σαβ, Μάι
24 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτός Είναι Ο Λόγος Που Πρέπει Να Τρώτε Ξηρούς Καρπούς Με Την Μπύρα

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τρώγοντας ξηρούς καρπούς, αντί να παχύνετε από το ποτό, θα χάσετε κιλά.

Όσοι λατρεύουν την μπύρα αλλά δεν βλέπουν την ώρα να απαλλαγούν από την «μπυροκοιλιά» χωρίς να κόψουν το αγαπημένο τους ποτό τώρα έχουν τη λύση. Τους την προσφέρουν ερευνητές από την Αυστραλία, οι οποίοι ανακάλυψαν το συνοδευτικό της μπύρας που αδυνατίζει.

Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα της δρος Amanda Grech του University of Sydney, αν παράλληλα με την κατανάλωση της μπύρας τρώει κάποιος ξηρούς καρπούς, αντί να παχύνει από το ποτό, θα χάσει κιλά. Εξηγούν ότι είναι γνωστό πως η μπύρα αυξάνει την όρεξη και παράλληλα παχαίνει κυρίως στην κοιλιά, καθώς είναι πλούσια σε άμυλο. Ωστόσο τα σνακ που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες προσφέρουν αίσθηση χόρτασης, με αποτέλεσμα να τρώει κανείς λιγότερο, χάνοντας κιλά και ειδικότερα τη λεγόμενη «μπυροκοιλιά».

beer and nuts

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα μελετώντας 9.341 εθελοντές που έπιναν αλκοολούχα ποτά, κυρίως μπύρα. Όσοι έτρωγαν πλούσια σε πρωτεΐνες σνακ, όπως οι ξηροί καρποί, συνολικά έτρωγαν λιγότερες θερμίδες κάθε μέρα σε σχέση με όσους συνόδευαν την μπύρα με παχυντικά ή ανθυγιεινά σνακ, όπως πατατάκια, αλλαντικά και λουκάνικα.

Ειδικότερα η ομάδα με τους ξηρούς καρπούς λάμβανε καθημερινά 1.749 θερμίδες, συμπεριλαμβανομένων των θερμίδων της μπύρας. Είναι 577 θερμίδες λιγότερες από όσες χρειάζεται κανείς για να διατηρήσει το βάρος του. Αντίθετα, αυτοί που προτιμούσαν τα ανθυγιεινά σνακ λάμβαναν συνολικά 3.051 θερμίδες, 813 περισσότερες από όσες απαιτούνται για να παραμείνουν στο ίδιο βάρος.

πηγή: newsbreak.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο Αλκοόλ Επιτρέπεται Να Πίνουμε Κάθε Μέρα Για Να Παραμείνουμε Υγιείς;
sigmalive.com

Δεν είναι ανάγκη να σας το πούμε πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι μια πολύ κακή συνήθεια με ολέθριες συνέπειες στην υγεία σας, αλλά ειδικά τώρα που όλοι βρισκόμαστε σε καραντίνα, πολλοί είναι αυτοί που ακόμα και από... βαρεμάρα, πίνουν σχεδόν καθημερινά αλκοόλ. Πόσο όμως αλκοόλ επιτρέπεται να καταναλώνει κανείς κάθε μέρα;

Ένας Γιατρός Αποκάλυψε Γιατί Η Μπύρα Είναι Πιο Επιβλαβής Από Όσο Νομίζουμε
kipos.firenews.video

Η μπύρα θεωρείται ποτό χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ.

Πασίγνωστο Ποτό Αποτρέπει Την Συσσώρευση Λίπους Και Θωρακίζει Το Συκώτι
europost.gr

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Oregon υποδεικνύει ότι ένα ζεύγος ενώσεων που προέρχονται από τον λυκίσκο, ο οποίος χρησιμοποιείται στην παρασκευή μπίρας από αρχαιοτάτων χρόνων, μπορεί να αποτρέψει την επικίνδυνη συσσώρευση λίπους στο ήπαρ γνωστή ως ηπατική στεάτωση.

Πονάς; Πιες Μια Μπύρα! Έρευνα Υποστηρίζει Πως 2 Μπύρες Μπορεί Να Είναι Σχεδόν Ένα Τέταρτο Πιο Δραστικές Σε Σχέση Με Τα Κοινά Παυσίπονα!
thermisnews.gr

"Έχω έναν πονοκέφαλο… Μήπως έχεις μαζί σου μία μπύρα;" Κάπως έτσι φανταζόμαστε να αντιμετωπίζουμε πολύ σύντομα τον πονοκέφαλο, αφού σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Bristol, η μπύρα είναι το καλύτερο παυσίπονο! 

Κάθε Έξτρα Ποτήρι Αλκοόλ Σου Κόβει 15 Λεπτά Από Τη Ζωή Σου
ratpack.gr

Δες πόσα ποτά πρέπει να πίνεις την εβδομάδα. Μάλλον δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Πότε Μας Μεθάει Περισσότερο Το Αλκοόλ
Νίκη Μπάκουλη

Είναι πιο εύκολο να μεθύσεις στην παραλία το μεσημέρι παρά στο μπαρ το βράδυ; Είναι, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αλκοόλ καθαυτό.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το