English Greek
18
Σαβ, Μάι
24 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δωρεάν Μπύρα, Τσεκάπ Και Λούνα Παρκ Για Όσους Ψηφίσουν - Κίνητρα Κατά Της Αποχής Στην Ινδία

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η πόλη που βρίσκεται στο κρατίδιο Καρνατάκα, στα νότια της χώρας, γίνεται συχνά είδηση λόγω της εξαιρετικά υψηλής αποχής

Με λογής κίνητρα, από δωρεάν φαγητό έως μετακινήσεις με ταξί, προσπαθούν να δελεάσουν πολλές εταιρείες τους πολίτες της πόλης Μπενγκαλούρου να πάνε να ψηφίσουν στις γενικές εκλογές της Ινδίας.

Η πόλη που βρίσκεται στο κρατίδιο Καρνατάκα, στα νότια της χώρας, γίνεται συχνά είδηση λόγω της εξαιρετικά χαμηλής εκλογικής συμμετοχής.

Έτσι, φέτος, ξενοδοχεία, εταιρείες ταξί και άλλων υπηρεσιών συνασπίστηκαν στην εκστρατεία κινήτρων, ώστε να ενθαρρύνουν τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Χθες, Τετάρτη (σ.σ. 24 Απριλίου), το ανώτατο δικαστήριο του κρατιδίου έδωσε το πράσινο φως σε μια ένωση ξενοδοχείων να προσφέρει φαγητό δωρεάν ή σε μειωμένες τιμές, εφόσον δεν παραβιάζει τις εκλογικές οδηγίες.

Κατά τα άλλα, προσφέρονται δωρεάν μπύρες, εκπτώσεις στις μετακινήσεις με ταξί, ακόμη και δωρεάν τσεκάπ - με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη του «σφραγισμένου» από μελάνι δαχτύλου του εκάστοτε ενδιαφερόμενου που αποτελεί πειστήριο ψήφου.

«Διαφορετικά ξενοδοχεία και εστιατόρια θα προσφέρουν διαφορετικά πράγματα στους ψηφοφόρους» δήλωσε ο PC Rao, πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων στην εφημερίδα Bangalore Mirror.

«Ενώ ορισμένα από αυτά τα μέρη θα παρέχουν δωρεάν καφέ, dosas (σ.σ. τηγανίτα από ζυμάρι ρυζιού και φακές) και χυμό φρούτων ως αντίδοτο στη ζέστη, ορισμένα από τα καταστήματα θα κάνουν εκπτώσεις στο φαγητό ή θα έχουν κάποιες προσφορές», πρόσθεσε.

Ακόμη και το δημοφιλές λούνα παρκ Wonderla συμμετέχει στην πρωτοβουλία, δίνοντας εισιτήρια σε μειωμένες τιμές, ενώ η παμπ Deck of Brews στην πόλη προσφέρει δωρεάν μπύρα στους 50 πρώτους πελάτες της που ψήφισαν.

Σημειώνεται πως στις τελευταίες γενικές εκλογές του 2019, η εκλογική περιφέρεια Bangalore South της πόλης είχε καταγράψει ποσοστό αποχής 53,7%, το χαμηλότερο στο κρατίδιο Καρνατάκα.

πηγή: kathimerini.gr (BBC)

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Stone - Patio Magic
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Half Acre - Deep Moat
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Half Acre Beer Co.

Απομακρύνθηκε Η Υπεύθυνη Marketing Της Bud Light Μετά Τον “Χαμό” Από Τη Συνεργασία Με Τον Trans Influenser
cibum.gr

H συνεργασία της πιο δημοφιλούς μπύρας των ΗΠΑ Bud Light με τρανσέξουαλ influenser, προκάλεσε ντόμινο αντιδράσεων που ξεκίνησε με διαμαρτυρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε με μποϊκοταζ, εξελίχθηκε σε κόντρα μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων και τώρα όπως κυκλοφορεί (μάλλον ως αστείο) ότι θα αποκλειστεί και από το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο, το Oktoberfest!

Crooked Stave - Magnitude
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Crooked Stave Artisan Beer Project.

BrewHeart - When Hazel Goes Nuts / Wild At Heart / The Beauty And The Yeast
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η BrewHeart.

Clown Shoes - What's On Second?
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Clown Shoes Beer.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το