English Greek
18
Σαβ, Μάι
24 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπύρα Και Αβοκάντο Για Ξηρά Μαλλιά!

Αλλες Ιδιοτητες
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Συνταγή με μπύρα και αβοκάντο για ξηρά μαλιά.

Υλικά:

  • ½ ώριμο αβοκάντο
  • 2 κουταλιές της σούπας μπύρα
  • 1 κουταλιά της σούπας δαφνέλαιο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Ρίχνουμε τα υλικά μας σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Απλώνουμε τη μάσκα στα μαλλιά πριν από το λούσιμο κάνοντας ελαφρές κινήσεις μασάζ και στη συνέχεια καλύπτουμε με μια ζεστή πετσέτα για περίπου 15'.

Λούζουμε κανονικά τα μαλλιά μας και ξεπλένουμε πολύ καλά με δροσερό άφθονο νερό. Την μάσκα αυτή, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε μια φορά την εβδομάδα.

Η συγκεκριμένη συνταγή χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στα μαλλιά μας, ενώ τα φυσικά έλαια, όπως το ελαιόλαδο και το δαφνέλαιο, τονώνουν ομαλά την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα του κεφαλιού, αυξάνοντας παράλληλα τη ροή θρεπτικών στοιχείων στη ρίζα.

Τα βαμμένα μαλλιά διατηρούν το χρώμα τους ανεξίτηλο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ τα ξηρά μαλλιά γίνονται απαλά και μεταξένια.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άγνωστη Θετική Επίδραση Της Μπύρας Στην Ανδρική Γονιμότητα
onmed.gr

Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων από το Γενικό Νοσοκομείο "Massachusetts" στη Βοστώνη, δείχνει ότι η κατανάλωση ενός ποτηριού μπύρα την ημέρα μπορεί να διπλασιάσει τη γονιμότητα των ανδρών, αντίθετα με τον καφέ που μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες της σύλληψης σε ένα ζευγάρι.

Η Μπύρα Είναι Ό,τι Καλύτερο Μετά Την Προπόνηση Και Έχουμε Αποδείξεις
Νίκη Μπάκουλη

Τα συστατικά της μπύρας την κάνουν ιδανικό 'καταφύγιο' όσων ασκούνται, για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών που 'χάνουν' κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Αυτός Είναι Ο Λόγος Που Πρέπει Να Τρώτε Ξηρούς Καρπούς Με Την Μπύρα
newsbreak.gr

Τρώγοντας ξηρούς καρπούς, αντί να παχύνετε από το ποτό, θα χάσετε κιλά.

Κρασί vs Μπύρα: Ποιο Αυξάνει Περισσότερο Το Σπλαχνικό Λίπος
cibum.gr

Η μπύρα και τα οινοπνευματώδη ποτά έχουν υψηλά επίπεδα επιβλαβούς λίπους που συνδέονται με καρδιακές παθήσεις, αλλά το κρασί φαίνεται να προστατεύει από αυτό, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Τι Να Κάνεις Όταν Έχεις Hangover
Μαρία Παπαδοδημητράκη

Όπως φαίνεται, τα περισσότερα διαδεδομένα γιατροσόφια δεν μας θεραπεύουν από το περίφημο hangover. Υπάρχουν, όμως, κάποια που ίσως βοηθήσουν.

Τί Συνδέει Τη Ζυθοποιία Φιξ Με Το Βέλγιο
Μαίρη Αδαμοπούλου

Το άγνωστο νήμα που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Λέβεν του Βελγίου εντοπίστηκε στο εμβληματικό μεν, εγκαταλελειμμένο δε, βιομηχανικό συγκρότημα της ζυθοποιίας Φιξ, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το