English Greek
27
Σαβ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Erdinger Weißbräu: Το Κιβώτιο Μπύρας "Θα Πρέπει Να Κοστίζει 30 Ευρώ"

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η μπύρα θα πρέπει να γίνει πολύ πιο ακριβή εξαιτίας του εκρηκτικού ενεργειακού κόστους, λέει η ζυθοποιία Erdinger Weißbräu. Οι τιμές της μπύρας αυξήθηκαν λιγότερο από ό,τι οι τιμές άλλων προϊόντων τα τελευταία χρόνια.

Ο επικεφαλής πωλήσεων της ζυθοποιίας Erdinger Weißbräu πιστεύει ότι η μπύρα είναι υπερβολικά φθηνή. Στο πλαίσιο της εκρηκτικής αύξησης του ενεργειακού κόστους, η μπύρα θα πρέπει να γίνει πολύ πιο ακριβή, δήλωσε ο Josef Westermeier στην ειδησεογραφική πύλη "t-online".

"Θεωρητικά, ένα κιβώτιο μπύρας θα μπορούσε να ακριβύνει κατά τρία έως τέσσερα ευρώ. Το πότε ακριβώς είναι ένα ανοιχτό ερώτημα". Θα εξαρτηθεί από το εμπόριο αν οι πελάτες θα πρέπει τελικά να βάλουν βαθύτερα το χέρι στην τσέπη.

Westermeier: Η μπύρα είναι "πολύ φτηνή" σε σύγκριση
Οι τιμές της μπύρας αυξήθηκαν λιγότερο από ό,τι οι τιμές άλλων προϊόντων τα τελευταία χρόνια. "Αλλά τα παπούτσια, τα αυτοκίνητα και ούτω καθεξής είναι πολύ πιο ακριβά σήμερα. Μόνο το φαγητό και η μπύρα κοστίζουν σχεδόν το ίδιο, είναι πάρα πολύ φθηνά", δήλωσε ο Westermeier.

"Αν το εμπόριο και οι πελάτες δεν καταλάβουν ότι η μπύρα αξίζει επίσης κάτι, θα υπάρξει ριζική ανατροπή στον κλάδο. Στο τέλος, πολλές μάρκες μπύρας δεν θα επιβιώσουν".

"Το κόστος έχει τριπλασιαστεί"
Η ζυθοποιία καταναλώνει πολλή ενέργεια. Το αυξημένο κόστος είναι "σκληρό, έχει τριπλασιαστεί".

Σε περίπτωση κρίσης φυσικού αερίου λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η οικογενειακή επιχείρηση θα έπρεπε να σταθμίσει τι θα μπορούσε να παράγει και τι όχι. "Η βαρελίσια μπύρα θα κινδύνευε λιγότερο, καθώς είναι η λιγότερο ενεργοβόρα".

Έτσι, θα πρέπει να αποφασιστεί ποιος πελάτης θα εξακολουθεί να παίρνει πόση μπύρα - εδώ οι πιο πιστοί πελάτες θα έχουν προτεραιότητα.

πηγή: grland.info

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Uiltje - Centennial Corset
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing.

Anchorage - I Like You
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Αποχή Από Το Αλκοόλ Ψηφίζει 1 Στους 4 Νέους
olivemagazine.gr

Οι νέοι, ηλικίας 18 έως 24 ετών, φαίνεται ότι αποφεύγουν το αλκοόλ, επιλέγοντας πιο «αθώα» ποτά, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα.

Περικοπές Θέσεων Εργασίας Ετοιμάζει Η Heineken
naftemporiki.gr

Η Heineken πρόκειται να προχωρήσεις σε περικοπές 8.000 θέσεων εργασίας και παράλληλα επιδιώκει εξοικονόμηση 2 δισ. ευρώ για δύο χρόνια.

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Αδιαπραγμάτευτη Η Στήριξη Των Συμβεβλημένων Καλλιεργητών Της
businessnews.gr

Παρά τις τεράστιες απώλειες που προκάλεσε στον κλάδο η πανδημία του κορωνοϊού, η ΖΜΘ θα απορροφήσει το σύνολο της παραγωγής των συμβεβλημένων καλλιεργητών της, στην προσυμφωνημένη τιμή.

Great Notion - Vanilla Thief
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Great Notion Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το