English Greek
12
Κυρ, Μάι
32 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Βρετανική Ζυθοποιία Προσφέρει Δωρεάν Αντηλιακό Στους Πελάτες Της

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Για όσους πίνουν μπύρα κάτω από τον ήλιο!

Μια παγωμένη μπύρα είναι όλα όσα χρειάζεσαι το καλοκαίρι. Μάλλον και αντηλιακό. Ικανοποιώντας λοιπόν την ανάγκη για ασφάλεια κάτω από τον ήλιο, μια Ζυθοποιία λανσάρει το δικό της αντηλιακό που απευθύνεται σε όσους πίνουν μπύρα κάτω από τον ήλιο. Η πρωτοβουλία έρχεται για να βοηθήσει τους κατοίκους του Leeds να αποφύγουν τα ηλιακά εγκαύματα αυτό το καλοκαίρι.

Η Beavertown Brewery θα διαθέτει δωρεάν τα φακελάκια με το αντηλιακό «Oil Your Neck», μαζί με την κορυφαία μπύρα τους, Neck Oil IPA, στο Hyde Park Pub του Leeds, συμφωνα με το TelegraphAndArgus. Στόχο έχουν να υπενθυμίσουν στους λάτρεις της μπύρας να χρησιμοποιούν προστασία κάτω από τον ήλιο ενώ απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά τους μπύρα.

beavertown oil your neck

Το «Oil Your Neck» είναι ένα αντηλιακό SPF 50 UVA και UVB που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το LifeJacket Skin Protection. Νέα έρευνα που ανατέθηκε από τη ζυθοποιία Beavertown διαπίστωσε ότι μόνο το 16% των κατοίκων του Leeds φορούν πάντα προστασία δέρματος ενώ απολαμβάνουν ένα ποτό στον ήλιο. Η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι το 45% των ανθρώπων εκεί, έχουν καεί από τον ήλιο ενώ κάθονται σε εξωτερικό χώρο μιας παμπ.

Ο Tom Rainsford, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Beavertown Brewery, δήλωσε: "Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι οι μισοί Loiners (50%) γνωρίζουν ότι πρέπει να γίνουν καλύτεροι στην εφαρμογή αντηλιακής κρέμας σε μια ηλιόλουστη μέρα, γι' αυτό εγκαθιστούμε δωρεάν διανομείς και χαρίζουμε χιλιάδες δωρεάν αντηλιακά σε κήπους παμπ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο".

Ο Gill Nuttall, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Melanoma UK, δήλωσε: «Το Melanoma UK είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Beavertown Brewery για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη χρήση αντηλιακών και την πρόληψη των ηλιακών εγκαυμάτων».

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EvilTwin - Blueberry French Toast Bagel / Itchy Strawberry / Vanilla Cinnamon Barley Wine Makes You Smarter
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η EvilTwin Brewing NYC.

Bridge Road - Mayday Hills
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

«Κάτι Περισσότερο Από Μία Ζυθοποιία»: Η Πρώτη Εταιρική Καμπάνια Της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας
Γιώργος Ιορδανίδης

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, πιστή στον εταιρικό της σκοπό, να «ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», προχώρησε με την επικοινωνία της πρώτης της εταιρικής καμπάνιας, με στόχο να υπογραμμίσει όλα όσα την έχουν ωθήσει στο να στηρίζει έμπρακτα την εγχώρια αγορά μπύρας, μέσω ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου αγαπημένων προϊόντων των καταναλωτών, και πάντα με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Νεκρός 11χρονος Σε Διαγωνισμό Μπύρας!
newsbomb.gr

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της τραγωδίας.

Renaissance - 4
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Renaissance Brewing Co.

Τί Θα Γίνει Με Την Μπύρα Στο Μουντιάλ Του Κατάρ; Το -Σχεδόν Αδύνατο- Εγχείρημα Της Budweiser
moneyreview.gr

Εδώ και χρόνια, η  Anheuser-Busch InBev Worldwide λειτουργούσε χωρίς πολλές φανφάρες στο Κατάρ, φροντίζοντας να κινείται μέσα στα πλαίσια των αυστηρών νόμων της χώρας για το αλκοόλ.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το