English Greek
05
Κυρ, Μάι
47 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Στόχος Μας Να Αποτελέσουμε Τον "Πρεσβευτή" Της Ελληνικής Μπύρας Διεθνώς

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την στρατηγική της εταιρείας για την νέα χρονιά παρουσίασε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κυτίνος, International Key Accounts & Exports Manager στο πλαίσιο του συνεδρίου «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας - Export Leaders 2021».

Στις εξαγωγές ως διέξοδο για τις παραγωγικές επιχειρήσεις -ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης-, καθώς και μοχλό βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς τους, αναφέρθηκε ο Χρήστος Κυτίνος, International Key Accounts & Exports Manager στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, κατά την τοποθέτησή του στο συνέδριο «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας - Export Leaders 2021», που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021.

Στο forum έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της κυβέρνησης, εξαγωγικών επιχειρήσεων, διμερών επιμελητηρίων και επιχειρηματικών φορέων, αναδεικνύοντας τα εμπόδια αλλά και τις ευκαιρίες για τη βελτίωση των εξαγωγικών επιδόσεων των επιχειρήσεων της χώρας μας.

Εκ μέρους της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, ο Χρήστος Κυτίνος, International Key Accounts & Exports Manager, μίλησε για την ενίσχυση των εξαγωγών της εταιρείας έως σήμερα, αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τον αδιαμφισβήτητο "πρεσβευτή" της ελληνικής μπύρας διεθνώς. Τα τελευταία χρόνια εντείναμε την εξαγωγική μας δραστηριότητα και -προ πανδημίας- καταγράφαμε συνεχή ανάπτυξη, με τον εξαγωγικό τζίρο να φτάνει έως και το 9% του συνολικού τζίρου της εταιρείας». Όσον αφορά τους στόχους της εταιρείας για το 2021, σημείωσε ότι περιλαμβάνουν την είσοδο σε νέες αγορές και την περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών σε χώρες που παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές, όπως είναι ενδεικτικά η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία και η Πολωνία.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παράγει και εξάγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας που φέρουν την ελληνική σφραγίδα και εκπροσωπούν με επιτυχία την παραγωγή της χώρας εκτός συνόρων. Οι μπύρες Mythos και FIX Hellas που παράγονται στα εργοστάσια της Ριτσώνας στην Εύβοια και της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, εξάγονται σήμερα σε περισσότερες από 36 χώρες και στις 5 ηπείρους.

πηγή: emea.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mustaki - Τσιγγάνα
Σταύρος Δοβιστινός

Και είναι γεγονός....!!!!

Αφού Δεν Πίνουμε Μπύρα Πλέον Την Εξάγουμε
philenews.com

Βουτιά 43,5% ή κατά 757.151 λίτρα πραγματοποίησαν οι συνολικές πωλήσεις μπύρας στην Κύπρο τον Ιανουάριο του 2021, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρά την εντυπωσιακή αύξηση 76,5%, που παρουσίασαν οι εξαγωγές μπύρας.

Bell's - 35th Anniversary Expedition
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 35α της γενέθλια γιορτάζει η Bell's Brewery με την κυκλοφορία μιας νέας επετειακής ετικέτας.

Põhjala - Must Kuld Vanilla Latte
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Põhjala Brewery.

Toppling Goliath - Term Oil
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Toppling Goliath Brewing Co.

Hoppin' Frog - Roasted Chestnut
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Hoppin' Frog Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το