English Greek
27
Σαβ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Στηρίζει Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, για δεύτερη συνεχή χρονιά στήριξε ως επίσημος χορηγός τα «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας» που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Αθηνόραμα.

Σε ένα λαμπερό Dinner de Gala που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace», στη Θεσσαλονίκη, απονεμήθηκαν τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας σε όλη την Ελλάδα. Τα βραβεία, μεταξύ άλλων, απένειμε ο Senior Brand Manager της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Δημήτρης Στεφανάκης.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στήριξε τη φετινή διοργάνωση με την εζα Premium Pilsener, την ελληνική Pilsener με την μεστή και ξεχωριστή γεύση. Ο θεσμός των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας επιδρά καταλυτικά στην ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής κουζίνας, υποστηρίζει την πρωτογενή παραγωγή ελληνικών προϊόντων διατροφής, τις τοπικές οικονομίες αλλά και την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού. Στην φετινή βράβευση 117 εστιατόρια απ' όλη την Ελλάδα τιμήθηκαν με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, που ανέδειξε τους άριστους της εθνικής μας κουζίνας είτε στην παραδοσιακή είτε στη σύγχρονη και δημιουργική της έκφανση.

greek cook awards

Με σεβασμό στην πλούσια ελληνική γαστρονομική κουλτούρα, με τις ξεχωριστές της γεύσεις και αρώματα, διεκδικώντας χώρο για τα ελληνικά προϊόντα διεθνώς, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στηρίζει με υπερηφάνεια κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της ελληνικής γαστρονομίας. Δεσμεύεται να συνεχίσει να συνδράμει ουσιαστικά φορείς και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τους επαγγελματίες που με αγάπη και μεράκι απογειώνουν την εμπειρία εστίασης και συγχαίρει όλα τα εστιατόρια που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση.

Σημειώνεται ότι η εζα Premium Pilsener αποτελεί μία εκλεπτυσμένη ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium beers. Παράγεται από υλικά υψηλής ποιότητας - βύνη από δίστιχο καλοκαιρινό και εξάστιχο χειμωνιάτικο κριθάρι, εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου, μαγιά και κρυστάλλινο αρτεσιανό νερό Παρνασσού. Ζυμώνεται στο πλαίσιο μιας εξειδικευμένης και απόλυτα ελεγχόμενης διαδικασίας και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και βραβευμένη. Οι εκλεκτές ποικιλίες βύνης κριθαριών και λυκίσκου συνθέτουν μια με μεστό σώμα, ευκολόπιοτη, με ντελικάτη πικράδα στην επίγευση μπύρα με πλούσιο αφρό μεγάλης διάρκειας.

πηγή: iefimerida.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Modern Times / Wayfinder - Abaddon
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Wayfinder Beer, κυκλοφόρησε η Modern Times Beer.

Anderson's - Last Mango In Paris
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anderson's Craft Beer.

Bottle Logic / Equilibrium - Surface Integral Of Flux
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας, σε συνεργασία με την Equilibrium Brewery, ανακοίνωσε η Bottle Logic Brewing.

Bear Republic - HWY 1
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bear Republic Brewing Co.

Ελληνικό Χρήμα Δανείζεται Η... Heineken!
euro2day.gr

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Στη σύναψη σύμβασης μεταξύ της εταιρείας και της Heineken International BV (μετόχου πλειοψηφίας της ελληνικής θυγατρικής) για τη χορήγηση προς την τελευταία έντοκου δανείου, προχώρησε το Δ.Σ. της ελληνικής εταιρείας.

BrewDog - Prototype Double Punk
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η BrewDog.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το