English Greek
28
Κυρ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Μεγαλύτερο Ποτήρι Μπύρας Στον Κόσμο

Ιστορικα - Εγκυκλοπαιδεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η "Auld Dubliner Irish Pub" έφτιαξε ένα ύψους 8 πόδια (2,44 μέτρα) και βάρους 430 γαλόνια (1.628 λίτρων περίπου) ποτήρι της μπύρας Guinness, περνώντας έτσι στο πάνθεον των ρεκόρ του βιβλίου Guinness ως το μεγαλύτερο ποτήρι στον κόσμο.

Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να γεμίσει και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από την "Auld Dubliner Irish Pub" που βρίσκεται στο Tustin Legacy.

Οι ιδιοκτήτες του μπαρ ξεκίνησαν το γέμισμα του ποτηριού, μπροστά στο πλήθος των 400 ατόμων που είχαν μαζευτεί για να παρακολουθήσουν και να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος.

Το εν λόγω ποτήρι, κατασκευάστηκε από την "California Quality Plastics" και το υλικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν ακρυλικό, έτσι ώστε να είναι σίγουρο πως δεν θα σπάσει.

Η ποτήρι περιόδευσε στη συνέχεια και σε άλλες περιοχές των Η.Π.Α. όπως το Orange, Long Beach, Riverside, Olympic Valley και Mammoth Lakes, Peoria και Tucson, Henderson και Bolingbrook.

Στο εστιατόριο πουλήθηκαν T-shirts και ποτήρια Guinness τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν υπέρ του ταμείου των πεσόντων πυροσβεστών του Orange County.

Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, για το μεγαλύτερο ποτήρι μπύρας, κατείχε το "Harry Caray's Italian Steakhouse" στο Σικάγο. Το Harry Caray είχε δημιουργήσει ένα ποτήρι 4 πόδια ψηλό, χωρητικότητας 100 γαλόνια από γυαλί με λαβή και κάνουλα.

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πονοκέφαλος: Πώς Περνάει Με Μια Παγωμένη Μπύρα
healthview.gr

Η μπύρα είναι ένα από τα πιο διάσημα αλκοολούχα ποτά στο κόσμο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως η μπύρα όντως μπορεί να ενεργήσει σαν παυσίπονο στο ανθρώπινο σώμα και να κάνει να περάσει ο πονοκέφαλος. Πώς όμως είναι δυνατόν η μπύρα να λειτουργήσει σαν παυσίπονο;

Διαβήτης Και Αλκοόλ: Φίλοι Ή Άσπονδοι Εχθροί;
cibum.gr

Ποιες είναι οι συνιστώμενες οδηγίες για το αλκοόλ για άτομα με διαβήτη;

Είναι Σωστό Να Πίνεις Αλκοόλ Για Να Ζεσταθείς;
runnfun.gr

Θα πιεις ένα ποτηράκι για να ζεσταθείς; Αυτή την ερώτηση την έχετε ακούσει πολλές φορές και ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία έχετε κουνήσει συγκαταβατικά το κεφάλι σας. Κάνατε το σωστό;

Ποια Είδη Μπύρας Συμβάλλουν Στην Πρόληψη Της Άνοιας
onmed.gr

Οι μπύρες με πικρή γεύση και φρουτώδες άρωμα μπορεί να μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Αλκοολούχα Ποτά Που Θα Σας Κάνουν Να Μην Ξυπνήσετε Το Πρωί Με Πονοκέφαλο - Ποια Να Αποφύγετε
healthstat.gr

Μελέτη αποκαλύπτει ποια είναι τα καλύτερα αλκοολούχα ποτά για να αποφύγουμε το hangover.

Τι Να Κάνεις Όταν Έχεις Hangover
Μαρία Παπαδοδημητράκη

Όπως φαίνεται, τα περισσότερα διαδεδομένα γιατροσόφια δεν μας θεραπεύουν από το περίφημο hangover. Υπάρχουν, όμως, κάποια που ίσως βοηθήσουν.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το