English Greek
27
Σαβ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Cheers! Επιστήμονες Μας Αποκαλύπτουν Όσα Μας Έκρυβε Η... Μπύρα

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια καινούργια μελέτη επιβεβαιώνει -κάτι που ίσως γνωρίζαμε- τις μαγικές, θεραπευτικές ιδιότητες της μπύρας. Δημοσιευμένη στο περιοδικό Journal of Pain, η έρευνα παρουσιάζει πώς το αλκοολούχο ποτό είναι στην πραγματικότητα πιο αποτελεσματικό παυσίπον0 από την παρακεταμόλη, το γνωστό φάρμακο που ανακουφίζει από τον πόνο.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Γκρήνουιτς στο Λονδίνο συνέβαλαν σε δεκαοκτώ διαφορετικές μελέτες σχετικά με το θέμα, για να διαπιστώσουν ότι η κατανάλωση 1000ml παγωμένου παρασκευάσματος αυξάνει την αντοχή στον πόνο, αποτελεσματικότερα ακόμα και από την παρακεταμόλη.

Πριν ξεκινήσετε την αδιάκοπη κατανάλωση μπύρας για την ανακούφιση των πονοκεφάλων σας, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι οι ερευνητές εξέφρασαν κάποιες ανησυχίες σχετικά με τα αποτελέσματα της μελέτης, ιδιαίτερα καθώς συνδέεται άρρηκτα με την κατάχρηση οινοπνεύματος. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, αν και το αλκοόλ προσφέρει "κλινικά σημαντικές μειώσεις" στην ένταση του πόνου, αυτό "δεν θα μπορούσε να ωφελήσει άτομα με συχνούς πόνους και σίγουρα δεν συμβάλλει στη μακροχρόνια υγεία". Συμφωνούμε ότι το υπερβολικό αλκοόλ δεν είναι καλό για το σώμα και δεν υποκαθιστά την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε υποκείμενων προβλημάτων υγείας που σας προκαλούν πόνο. Βέβαια, η ελεγχόμενη κατανάλωση του από καιρού εις καιρών έχει σαφώς κάποια παροδικά πλεονεκτήματα.

πηγή: must.com.cy

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Διαφήμιση Των 50's Που Έδειχνε Ένα Μωρό Να Καταναλώνει Μπύρα
mixanitouxronou.gr

Στην πραγματικότητα έπινε άλλο διαφημιστικό προϊόν που και σήμερα θα ήταν ανεπίτρεπτο για μωρά.

Πώς Η Μπύρα Μπορεί Να Σου Γιατρέψει Τον Πονοκέφαλο
thermisnews.gr

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως η μπύρα μπορεί να ενεργήσει σαν παυσίπονο και αυτή η είδηση μας κάνει πολύ χαρούμενους.

Η Μπύρα Συμβάλει Στη Διατήρηση Της Καλής Χοληστερίνης!
Γιώργος Παπαδημητρόπουλος

Μερικά πολύ καλά νέα προέκυψαν για τους λάτρεις της μπύρας μετά από μια μελέτη που παρουσιάστηκε στη Νέα Ορλεάνη στο πλαίσιο των επιστημονικών συνεδρίων της Αμερικάνικης Καρδιολογικής Εταιρείας.

Έρευνα Αποκαλύπτει: Να Τι Πρέπει Να Προσέχετε Αν Πίνετε Πολλές Μπύρες
pronews.gr

Όσες περισσότερες μπύρες πίνει κανείς μαζεμένες, τόσο αυξάνει ο κίνδυνος αρρυθμίας της καρδιάς, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα.

Πονάς; Πιες Μια Μπύρα! Έρευνα Υποστηρίζει Πως 2 Μπύρες Μπορεί Να Είναι Σχεδόν Ένα Τέταρτο Πιο Δραστικές Σε Σχέση Με Τα Κοινά Παυσίπονα!
thermisnews.gr

"Έχω έναν πονοκέφαλο… Μήπως έχεις μαζί σου μία μπύρα;" Κάπως έτσι φανταζόμαστε να αντιμετωπίζουμε πολύ σύντομα τον πονοκέφαλο, αφού σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Bristol, η μπύρα είναι το καλύτερο παυσίπονο! 

Πόσο Πειράζει Μια Μπύρα Μετά Την Άσκηση; Δύο Ειδικοί Απαντούν
Μαρία Κοτοπούλη

Θα μπορούσε μια μπύρα μετά την προπόνηση να μας βλάψει ή μήπως υπερβάλουμε; Δύο ειδικοί διερευνούν τα υπέρ και τα κατά της μπύρας ως επιλογή μετά την προπόνηση και δίνουν ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το