English Greek
27
Σαβ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπορούμε Να Λουστούμε Με Πραγματική Μπύρα;

Αλλες Ιδιοτητες
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Είστε έτοιμες να «θυσιάσετε» λίγη μπύρα για την υγεία των μαλλιών σας;

Θυμόμαστε όλοι το κλασικό σλόγκαν γνωστού σαμπουάν μπύρας «μην το πιείτε, λουστείτε» και πράγματι, όλοι είχαμε στο μυαλό μας την μπύρα ως ευεργετική για τα μαλλιά, σε ένα τέτοιο πλαίσιο.

Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, το αγαπημένο σας δροσερό, καλοκαιρινό ποτό εκτός από απολαυστικές βραδιές στην παραλία και τα μπαρ και ευεργετικές ιδιότητες σε σαμπουάν, μπορεί να σας χαρίσει υγιή μαλλιά και αν αξιοποιηθεί... σκέτο.

beer for hair

Χάρη στη βύνη και τον λυκίσκο που περιέχει, τα οποία είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, η μπύρα ενδυναμώνει την τρίχα και τα φυσικά της σάκχαρα συμβάλλουν στη λάμψη και την απαλότητα των μαλλιών.

Τι κάνουμε, λοιπόν;
Δοκιμάστε, μετά το μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα, να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με λίγη μπύρα, κάνοντας μασάζ από τις ρίζες ως τις άκρες, αφήνοντάς τη να δράσει για περίπου 5 λεπτά. Θα δείτε ότι τα μαλλιά σας θα είναι στη συνέχεια πιο σταθερά και λαμπερά, ενώ διατηρεί και το χρώμα τους και ταυτόχρονα κάνει καλό στο τριχωτό, χάρη στα μέταλλά της.

πηγή: clickatlife.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδιά: Την Προστατεύει Τελικά Η Ελαφριά Κατανάλωση Αλκοόλ;
Άννα - Μαρία Δρόσου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τον τρόπο που η ελαφριά έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Μπορούν Οι NoLo Μπύρες Να Θεωρηθούν Υγιεινές;
Ζήσης Ψάλλας

Οι αυξανόμενες ανησυχίες για τις επιπτώσεις στην υγεία από την υπερβολική κατανάλωση μπύρας οδήγησαν σε αυξημένο ενδιαφέρον για τις μπύρες χωρίς αλκοόλ και χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ («nolo»), ειδικά σε ενήλικες κάτω των 30 ετών. Η αποδοχή τους έχει αυξηθεί πρόσφατα, εν μέρει λόγω των εξελίξεων στην παρασκευή, που απαιτεί λιγότερη θερμότητα με αποτέλεσμα έτσι να διατηρούν περισσότερο την αρχική τους γεύση.

Μπορούμε Να Λουστούμε Με Πραγματική Μπύρα;
clickatlife.gr

Είστε έτοιμες να «θυσιάσετε» λίγη μπύρα για την υγεία των μαλλιών σας;

Δείτε Τι Συμβαίνει Στο Σώμα Σας Τις Πρώτες 24 Ώρες Μετά Την Κατανάλωση Μπύρας Και Θα Δεν Θα Το Πιστεύετε!
athensmagazine.gr

Ο κόσμος θεωρεί, ότι μόνο το δυνατό αλκοόλ είναι επικίνδυνο για την υγεία μας. Η μπύρα είναι ένα ελαφρύ ποτό και είναι απολύτως ακίνδυνο.

Μπορείς Να Έχεις Μπύρα Στο Πρωινό
esquire.com.gr

Στη Δανία, θα βρεις το Øllebrød, ένα πιάτο που αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να χρησιμοποιείς τα ξερά κομμάτια ψωμιού σίκαλης (και οποιαδήποτε μπύρα που μπορεί να έχει ξεμείνει ανοιχτή).

Πονάς; Πιες Μια Μπύρα! Έρευνα Υποστηρίζει Πως 2 Μπύρες Μπορεί Να Είναι Σχεδόν Ένα Τέταρτο Πιο Δραστικές Σε Σχέση Με Τα Κοινά Παυσίπονα!
thermisnews.gr

"Έχω έναν πονοκέφαλο… Μήπως έχεις μαζί σου μία μπύρα;" Κάπως έτσι φανταζόμαστε να αντιμετωπίζουμε πολύ σύντομα τον πονοκέφαλο, αφού σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Bristol, η μπύρα είναι το καλύτερο παυσίπονο! 

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το