English Greek
29
Δευ, Απρ
47 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Constellation Brands: Μεγαλύτερα Από Τις Εκτιμήσεις Τα Κέρδη Της Μπύρας Corona

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η εταιρεία εμφάνισε καθαρές πωλήσεις 2,14 δισ. δολαρίων για το τέταρτο τρίμηνο που έληξε στις 29 Φεβρουαρίου.

Η Constellation Brands, στο χαρτοφυλάκιο της οποίας υπάρχει η δημοφιλής μπύρα Corona προέβλεψε ετήσια κέρδη πάνω από τις προσδοκίες της Wall Street την Πέμπτη, βασιζόμενη στην ανθεκτική ζήτηση για τα βασικά της εμπορικά σήματα μπύρας παρά τον πληθωρισμό που έχει κολλήσει...

Η ζήτηση σε όλες τις μάρκες μπύρας της εταιρείας, όπως η Modelo Especial και η Pacifico, παρέμεινε ισχυρή, καθώς οι καταναλωτές παρέμειναν «πιστοί» παρόλο που τα έξοδα διαβίωσης αυξάνονται επίμονα.

Η Constellation αναμένει ετήσια συγκρίσιμα κέρδη ανά μετοχή για το 2025 στο εύρος των 13,50 έως 13,80 δολαρίων, έναντι των μέσων εκτιμήσεων των αναλυτών για 13,42 δολάρια ανά μετοχή, αναφέρει το Reuters.

Οι τριμηνιαίες πωλήσεις της Constellation και της ομότιμης Molson Coors αυξήθηκαν, σε αντίθεση με τον κατασκευαστή (σ.σ. παρασκευαστή) της Jack Daniel Brown-Forman και την κορυφαία ζυθοποιία Anheuser-Busch InBev, η οποία είδε πτώση στον όγκο πωλήσεων.

Με τα οφέλη που προέκυψαν από την αύξηση των πωλήσεων, την αύξηση των τιμών, τη μείωση των δαπανών μάρκετινγκ και τις πρωτοβουλίες αποδοτικότητας του κόστους, η Constellation κατάφερε να αντιμετωπίσει την αύξηση του κόστους συσκευασίας και των πρώτων υλών.

corona modelo especial pacifico

Μείωση πωλήσεων στα αλκοολούχα ποτά
Η εταιρεία, η οποία παρασκευάζει επίσης αλκοολούχα ποτά, συμπεριλαμβανομένης της τεκίλας Mi Campo και κρασιά όπως το The Prisoner, είδε το λειτουργικό περιθώριο κέρδους του κλάδου της μπύρας να αυξάνεται κατά 30 μονάδες βάσης στο 34,4%.

Ωστόσο, οι τριμηνιαίες καθαρές πωλήσεις της εταιρείας μειώθηκαν κατά 6% στον τομέα των κρασιών και των αλκοολούχων ποτών, καθώς οι χονδρέμποροι σε όλες τις διεθνείς αγορές περιόρισαν τις παραγγελίες για τις ακριβές premium μάρκες της.

Η εταιρεία εμφάνισε καθαρές πωλήσεις 2,14 δισ. δολαρίων για το τέταρτο τρίμηνο που έληξε στις 29 Φεβρουαρίου, έναντι της μέσης εκτίμησης των αναλυτών για 2,10 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της LSEG.

Τα συγκρίσιμα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 2,26 δολάρια, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις για 2,08 δολάρια ανά μετοχή, σύμφωνα με τα στοιχεία της LSEG.

Οι μετοχές της εταιρείας με έδρα το Βίκτορ της Νέας Υόρκης, η οποία αναμένει ότι οι καθαρές πωλήσεις των επιχειρήσεων του 2025 θα αυξηθούν κατά 6% έως 7%, σημείωσαν άνοδο περίπου 1% κατά την προ-χρηματιστηριακή διαπραγμάτευση.

πηγή: ot.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική Στιγμή Για Την... Μπύρα: Στο Φως Το Αρχαιότερο Ζυθοποιείο Στον Κόσμο
reader.gr

Η αρχαιολογική σκαπάνη στην Αίγυπτο, μέσα από τις προσπάθειες μίας αμερικανο-αιγυπτιακής ομάδας στην αρχαία Άβυδο, κοντά στη σημερινή πόλη Σοχάγκ που βρίσκεται πάνω στον Νείλο στην κεντρική Αίγυπτο, ίσως αλλάξει την παγκόσμια ιστορία της μπύρας!

Carlsberg Κατά Πούτιν: Η Ρωσία Έκλεψε Την Επιχείρησή Μας
imerisia.gr

Η Carlsberg είχε οκτώ ζυθοποιεία και περίπου 8.400 εργαζομένους στη Ρωσία.

Saint Arnold - Sour Session
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Saint Arnold Brewing Co.

Beer Zombies - Zombie hWhip: Peach, Mango, Passion Fruit
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Beer Zombies Brewing.

Black Raven / Fort George - Goldfish Tears
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Fort George Brewery κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing.

Great Notion / The Bruery - August West Barrel Brokers
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την The Bruery, κυκλοφορεί η Great Notion Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το