English Greek
03
Παρ, Μάι
48 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μάμος Βραβεύτηκε Με Bronze Effie Europe

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μετά το Gold Effie Hellas 2022, η καμπάνια «Μπύρα Μάμος Εζυμώθηκε με Πάθος» της Soho Square Athens και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας κέρδισε το Bronze Effie Europe 2022, στην κατηγορία «Best of Europe: FMCG».

mamos

«Η μπύρα Μάμος βασίζεται όχι μόνο στην αναλλοίωτη συνταγή του Πέτρου Μάμου, του πρώτου Έλληνα Διπλωματούχου Ζυθοποιού, αλλά και σε αξίες αναλλοίωτες στον χρόνο που εμπνέουν τη νέα γενιά καταναλωτών. Αξίες όπως η αυθεντικότητα, το πάθος, το μεράκι και η καινοτομία.

Η μοναδική της ιστορία μας κινητοποιεί να δημιουργούμε και να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Μάμου για την εμπιστοσύνη της στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, σε όλους τους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο καταλυτικό στην επιτυχία της και φυσικά στον στρατηγικό μας συνεργάτη, την Soho Square Athens», ανέφερε στο DF η Έρση Τσουκάκη, Marketing Manager Greek Brands της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

«Είμαστε υπερήφανοι που μία μάρκα η οποία ξεκίνησε από την Πάτρα, κατάφερε να βραβευτεί και να ακουστεί το όνομά της, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία για την εμπιστοσύνη της», ανέφερε η Ντορίνα Χαλατσοπούλου, Business Unit Director της SohoSquare Athens.

πηγή: marketingweek.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Sarmed: Ανανέωση Συνεργασίας Με Την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης
Σταύρος Δοβιστινός

Με μεγάλη χαρά, η Sarmed ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης για τις υπηρεσίες της αποθήκευσης των προϊόντων της στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Sarmed στη Θήβα, τη Μάνδρα Αττικής και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και της διανομής τους σε όλη την Ελλάδα.

New Holland - Peanut Butter Poet
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η New Holland Brewing Co.

ΚΕΠΕ: Το 1,68% ΑΕΠ Συνεισφέρουν Οι Ειδικοί Φόροι Σε Καπνό Και Αλκοόλ
protothema.gr

Τα έσοδα από ΕΦΚ δεν φαίνεται να αποτελούν ιδιαίτερα ισχυρές συνιστώσες για την ενίσχυση των φορολογικών εσόδων, διαπιστώνει η μελέτη.

Η Apple Κυκλοφόρησε Το Πρώτο Τρέιλερ Για Το «The Greatest Beer Run Ever», Που Θα Κυκλοφορήσει Στις 30 Σεπτεμβρίου (Βίντεο)
Δημήτριος Γεωργούλας

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη πρωτότυπη ταινία "The Greatest Beer Run Ever", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Zac Efron και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Thornbridge - Avena / Quiet Storm Ahtanum / Edge Runner / Between The Sheets
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Thornbridge Brewery.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Χορηγός Στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022
reporter.gr

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης με συνέπεια στηρίζει τους θεσμούς που προάγουν και αναδεικνύουν την ποιότητα και την ελληνικότητα και με «όχημα» την ξεχωριστή γεύση της εζα Fine Lager, έδωσε δυναμικό «παρών» ως επίσημος χορηγός στα φετινά «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας».

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το