English Greek
27
Σαβ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ένας Γιατρός Αποκάλυψε Γιατί Η Μπύρα Είναι Πιο Επιβλαβής Από Όσο Νομίζουμε

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η μπύρα θεωρείται ποτό χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό το ρόφημα δεν μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία. Για το λόγο αυτό συχνά το παρακάνουν. Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος.

«Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οποιοδήποτε αλκοόλ, ακόμη και σε ελάχιστες ποσότητες, βλάπτει τον οργανισμό», λέει ο καρδιολόγος Vadim Zhuk. Μίλησε πιο αναλυτικά για τις βλάβες της μπύρας.

doctor no alcohol

Το κακό της μπύρας
Ο ειδικός σημειώνει ότι το δημοφιλές αφρώδες ποτό είναι επικίνδυνο. Γεγονός είναι ότι η κατανάλωσή του προκαλεί την ανάπτυξη εξάρτησης από το αλκοόλ. Ένα άτομο συνηθίζει γρήγορα την μπύρα, αλλά τελικά είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει τον εθισμό του σε αυτήν.

Μια άλλη αρνητική επίδραση είναι η επίδρασή του στην καρδιά.

Όπως τόνισε ο γιατρός, η υπερβολική κατανάλωση μπύρας προκαλεί την ανάπτυξη καρδιακής ανεπάρκειας. Οι αρρυθμίες δεν είναι ασυνήθιστες μεταξύ των ποτών. Η υπέρβαση μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε θανατηφόρες συνέπειες, σύμφωνα με τον ειδικό.

πηγή: kipos.firenews.video

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι Σωστό Να Πίνεις Αλκοόλ Για Να Ζεσταθείς;
runnfun.gr

Θα πιεις ένα ποτηράκι για να ζεσταθείς; Αυτή την ερώτηση την έχετε ακούσει πολλές φορές και ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία έχετε κουνήσει συγκαταβατικά το κεφάλι σας. Κάνατε το σωστό;

Η Άγνωστη Θετική Επίδραση Της Μπύρας Στην Ανδρική Γονιμότητα
onmed.gr

Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων από το Γενικό Νοσοκομείο "Massachusetts" στη Βοστώνη, δείχνει ότι η κατανάλωση ενός ποτηριού μπύρα την ημέρα μπορεί να διπλασιάσει τη γονιμότητα των ανδρών, αντίθετα με τον καφέ που μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες της σύλληψης σε ένα ζευγάρι.

Πότε Μας Μεθάει Περισσότερο Το Αλκοόλ
Νίκη Μπάκουλη

Είναι πιο εύκολο να μεθύσεις στην παραλία το μεσημέρι παρά στο μπαρ το βράδυ; Είναι, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αλκοόλ καθαυτό.

Πονοκέφαλος: Πώς Περνάει Με Μια Παγωμένη Μπύρα
healthview.gr

Η μπύρα είναι ένα από τα πιο διάσημα αλκοολούχα ποτά στο κόσμο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως η μπύρα όντως μπορεί να ενεργήσει σαν παυσίπονο στο ανθρώπινο σώμα και να κάνει να περάσει ο πονοκέφαλος. Πώς όμως είναι δυνατόν η μπύρα να λειτουργήσει σαν παυσίπονο;

Έρευνα Αποκαλύπτει: Να Τι Πρέπει Να Προσέχετε Αν Πίνετε Πολλές Μπύρες
pronews.gr

Όσες περισσότερες μπύρες πίνει κανείς μαζεμένες, τόσο αυξάνει ο κίνδυνος αρρυθμίας της καρδιάς, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα.

Μπύρα Εναντίον Κρασιού: Τί Είναι Πιο Υγιεινό;
Νικόλας Γεωργιακώδης

Οι δύο κυρίαρχοι της καλοκαιρινής αλκοολοποσίας κάθονται στο σκαμνί του διατροφολόγου. Ποιος είναι ο πιο υγιεινός;

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το