English Greek
26
Παρ, Απρ
45 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αναπτύσσεται Προβιοτική Μπύρα Που Θα Ενισχύει Το Ανοσοποιητικό Σύστημα

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η μπύρα περιέχει το προβιοτικό Lactobacillus Paracasei L26, που είναι ικανό να ουδετεροποιήσει τις τοξίνες και τους ιούς και να ρυθμίσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ερευνητές του National University of Singapore, δημιούργησαν προβιοτική μπύρα που μπορεί ενδεχομένως να ενισχύσει την ανοσία του οργανισμού και να βελτιώσει την εντερική υγεία.

Η μπύρα περιέχει το προβιοτικό Lactobacillus Paracasei L26, που είναι ικανό να ουδετεροποιήσει τις τοξίνες και τους ιούς και να ρυθμίσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η  Chan Mei Zhi Alcine, δήλωσε ότι είναι γνωστά τα οφέλη των προβιοτικών. Ενώ τα καλά βακτήρια συχνά βρίσκονται στην τροφή που έχει υποστεί ζύμωση δεν υπάρχουν μπύρες στην αγορά που να τα περιέχουν.

Η ανάπτυξη αρκετών ποσοτήτων ζωντανών προβιοτικών στη μπύρα αποτελεί πρόκληση, καθώς αυτές περιέχουν οξέα που εμποδίζουν την αύξηση και την επιβίωση των προβιοτικών.

Οι ερευνητές πολλαπλασίασαν το προβιοτικό και τη μαγιά σε καθαρές καλλιέργειες και μετέτρεψαν τις παραδοσιακές μεθόδους ζύμωσης για την αύξηση και διατήρηση ζωντανών ποσοτήτων του στελέχους του προβιοτικού.

Η Chan δήλωσε ότι για την μπύρα χρησιμοποίησε βακτήριο γαλακτικού οξέος ως προβιοτικό μικροοργανισμό. Θα χρησιμοποιήσει σάκχαρα που βρίσκονται στο ζυθογλεύκο για την παραγωγή γαλακτικού οξέος πικρής γεύσης, οδηγώντας σε μπύρα με έντονη και ξινή γεύση.

Το τελικό προϊόν που θέλει ένα μήνα ζύμωσης έχει περιεχόμενο αλκοόλ 3.5%.

πηγή: iatronet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μπύρες Με Ή Χωρίς Αλκοόλ Ενισχύουν Το Μικροβίωμα Του Εντέρου
Άννα Παπαδομαρκάκη

Την ποικιλομορφία των βακτηρίων που περιέχει το μικροβίωμα του εντέρου ενισχύουν οι μπύρες είτε περιέχουν αλκοόλ, είτε όχι. Συμβάλλουν έτσι στην πρόληψη σημαντικών ασθενειών

Το Απίστευτο Κόλπο Για Βελούδινα Πέλματα
in.gr

Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Τα Δύο Λάθη Που Κάνετε Όταν Πίνετε Αλκοόλ
onmed.gr

Την περίοδο των γιορτών είναι δύσκολο να αποφύγουμε την κατανάλωση αλκοόλ, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο την επόμενη μέρα να βιώσουμε δυσάρεστο hangover.

Διατροφή: Τελικά Πόσο Σε Παχαίνει Μία Μπύρα;
ratpack.gr

Δεν είναι αστείο, πρέπει να το γνωρίζεις.

Νέο Χάπι Κατά Του Hangover Υπόσχεται Θεαματικά Αποτελέσματα - Τι Πρέπει Να Ξέρεις
Γιώργος Παπαϊωάννου

Στη Μεγάλη Βρετανία κυκλοφόρησε μία νέα θεραπεία για την αντιμετώπιση του hangover σε μορφή χαπιού. Διατίθεται από τη σουηδική εταιρεία Myrkl, η οποία ισχυρίζεται ότι μπορεί να διασπάσει έως και 70% του αλκοόλ μετά από 60 λεπτά.

Αλκοόλ: Πάνω Από Ένα Ποτό Την Ημέρα Βλάπτει Σοβαρά Τη Γυναικεία Καρδιά
Θεοδώρα Ν. Τσώλη

Μεγάλη μελέτη δείχνει ότι η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ - ακόμη και αν γίνεται περιστασιακά - αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, κυρίως στις γυναίκες, ακόμη και στις νεαρές.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το