English Greek
03
Παρ, Μάι
43 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπύρα Ευφραίνει... Υγείαν Ανθρώπου

Υγεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Καναδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση μπύρας, με μέτρο, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και καρδιακών προσβολών.

Ευχάριστα τα νέα για όσους δηλώνουν λάτρεις της μπύρας.

Καναδοί ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο συμφωνούν και επαυξάνουν με το λαϊκό ρητό "Οίνος ευφραίνει καρδίαν" υποστηρίζοντας ότι όπως το κρασί έτσι και η μπύρα, όταν καταναλώνεται με μέτρο, λειτουργεί προς όφελος της υγείας μας. Οι ερευνητές, εντοπίζουν τη θετική δράση της μπύρας, στα αντιοξειδωτικά που περιέχει και τα οποία προστατεύουν και ενισχύουν τις άμυνες του ανθρώπινου οργανισμού.

Το κλειδί στην απορρόφηση των αντιοξειδωτικών
Προς έκπληξη τους οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι σε επίπεδο αντιοξειδωτικών τα ευεργετήματα από τη μπύρα είναι τα ίδια ακριβώς με το κρασί και αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει ο Τζον Τρέβιθικ, καθηγητής βιοχημείας και κινησιολογίας του πανεπιστήμιου, ενώ η περιεκτικότητα του κρασιού σε αντιοξειδωτικά και συγκεκριμένα σε πολυφαινόλες είναι πολύ μεγαλύτερη, τελικά ο οργανισμός απορροφά ακριβώς την ίδια ποσότητα των συστατικών αυτών τόσο από τη μπύρα όσο και από το κρασί.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Απίστευτο Κόλπο Για Βελούδινα Πέλματα
in.gr

Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Η Μέτρια Κατανάλωση Αλκοόλ Επηρεάζει Τον Εγκέφαλό Σου Και Οδηγεί Σε Γνωστική Εξασθένηση
Αγγελική Μαξούρη

Η κατανάλωση επτά ή και περισσότερων *μερίδων αλκοόλ την εβδομάδα σχετίζεται με μεγαλύτερα επίπεδα σιδήρου στον εγκέφαλο σύμφωνα με μελέτη που έγινε σε σχεδόν 21.000 ανθρώπους η οποία και δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου στο περιοδικό PLOS Medicine.

Γιατί Πρέπει Να Το Σκεφτούμε Δυο Και Τρεις Φορές Προτού Παραγγείλουμε Βαρελίσια Μπύρα
huffingtonpost.gr

Ένας αόρατος κίνδυνος απειλεί να κάνει αυτή την ασύγκριτη απόλαυση αληθινό εφιάλτη.

Νέο Χάπι Κατά Του Hangover Υπόσχεται Θεαματικά Αποτελέσματα - Τι Πρέπει Να Ξέρεις
Γιώργος Παπαϊωάννου

Στη Μεγάλη Βρετανία κυκλοφόρησε μία νέα θεραπεία για την αντιμετώπιση του hangover σε μορφή χαπιού. Διατίθεται από τη σουηδική εταιρεία Myrkl, η οποία ισχυρίζεται ότι μπορεί να διασπάσει έως και 70% του αλκοόλ μετά από 60 λεπτά.

Πότε Μας Μεθάει Περισσότερο Το Αλκοόλ
Νίκη Μπάκουλη

Είναι πιο εύκολο να μεθύσεις στην παραλία το μεσημέρι παρά στο μπαρ το βράδυ; Είναι, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αλκοόλ καθαυτό.

Η Μέτρια Κατανάλωση Αλκοόλ Σχετίζεται Με Χαμηλότερο Κίνδυνο Θανάτου Σε Άτομα Με Καρδιακή Νόσο
Ζήσης Ψάλλας

Το να πίνετε έως και 105 γραμμάρια αλκοόλ την εβδομάδα μπορεί να σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου, στηθάγχης ή θάνατο μεταξύ των ατόμων με καρδιαγγειακή νόσο.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το