English Greek
19
Παρ, Απρ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Dakota Beer Pub Brewery

Brew Pubs
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι γνώστες της καλής craft μπύρας, όπως εσείς, αναγνωρίζουν πότε μία μπύρα είναι μοναδική. Εμείς στην Dakota Beer Pub, ξέρουμε να φτιάχνουμε εξαιρετική μπύρα!

Για την ακρίβεια φτιάχνουμε εξαιρετική τσέχικη φρέσκια μπύρα. Κριθάρι, λυκίσκος, μαγιά όλα έρχονται αεροπορικώς με την Dakota μας από την εξοχή της Βοημίας. Οι Τσέχοι υποστηρίζουν ότι οι μπύρες τους είναι μακράν, οι καλύτερες του κόσμου. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί, και θα σας τους πούμε όλους, έναν έναν!

Το πρώτο μυστικό αρχίζει από τα υπόγεια!
Κάθε κάστρο και κάθε μοναστήρι στην Τσεχία είχε το δικό του εργαστήριο. Και κάθε ένα από αυτά τα εργαστήρια παραγωγής μπύρας, ήταν κάτω από το έδαφος! Δεν ήταν μόνο για να το κρύβουν από τα μάτια των εισπρακτόρων του τοπικού άρχοντα, που ζητούσαν να πάρουν μερίδιο, από τον υγρό χρυσό! Ήταν και γιατί το υπέδαφος είναι πιο κρύο, και επικρατεί σκοτάδι. Αυτά τα δύο ήταν βασικά, για να παρασκευάζεται και για να αποθηκεύεται, η μπύρα! Γιατί η θερμοκρασία επηρεάζει την ποιότητα.

Στο ζυθοποιείο της Dakota Beer Pub!
Το ζυθοποιείο βρίσκεται στο υπόγειο, της μπυραρίας. Κατεβαίνοντας τη σκάλα, προς το ζυθοποιείο, αρχίζεις να νιώθεις το κρύο. Όταν ανοίγεις την πόρτα για να μπεις στον προθάλαμο, το ψύχος γίνεται πλέον αντιληπτό! Και σε κάθε βήμα, από τον έναν χώρο του ζυθοποιείου στον άλλο, ακολουθώντας τα στάδια παραγωγής της μπύρας, το ψύχος εντείνεται.

Καθαρή φρέσκια μπύρα!
Οι δεξαμενές ζύμωσης που χρησιμοποιούμε στο δικό μας ζυθοποιείο στο Ελληνικό, για την παρασκευή της μπύρας Dakota, είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.Ο σύγχρονος εξοπλισμός, επιτρέπει στον ζυθοποιό μας, να παράγει αυθεντική craft μπύρα, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών και χωρίς την προσθήκη ανθρακικού.

Η μπύρα Dakota, είναι απόλυτα φυσική και φρέσκια craft μπύρα!
Σε κάθε ένα από τα 9 στάδια παραγωγής της μπύρας Dakota, πραγματοποιούνται πάρα πολλές αναλύσεις και έλεγχοι. Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι, ότι κάθε παρτίδα μπύρας Dakota, έχει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά με κάθε προηγούμενη και με κάθε επόμενη παρτίδα.

Και είμαστε περήφανοι που το έχουμε καταφέρει!

Δροσερές Craft μπύρες ζυθοποιείου, με απίθανη γεύση. Νοστιμιές και χαλαρή ατμόσφαιρα, κάτω από τα φτερά μιας Dakota!

DAKOTA BEER PUB BREWERY

33η Οδός 13Α,
Τ.Κ. : 16777, Ελληνικό, Αθήνα
Τηλ. : 210 96 35 416


Dakota Beer Pub Brewery       tripadvisor

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ