English Greek
20
Σαβ, Απρ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Levante - Microbrewery Of Zakynthos Ltd.

Μικροζυθοποιεία
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Levantebeer στη Ζάκυνθο είναι η πρώτη μικροζυθοποιία που γεννήθηκε στο νησί της Ζακύνθου στην Ελλάδα.

Η Levantebeer στη Ζάκυνθο είναι ένα όνειρο τριών φίλων (Τάσος, Steven και Marion) που έγινε πραγματικότητα το καλοκαίρι του 2017.

Το όνειρο να προσφέρουν την πρώτη χειροποίητη μπύρα υψηλής ποιότητας στη Ζάκυνθο και σήμερα αυτή η ακατέργαστη μπύρα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής σε όλο το νησί.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Ζάκυνθο έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη Lager, τη Βαυαρική Weiss, τη Bruno Dark Lager ή την κόκκινη μπύρα San Petros.

Οι μπύρες Levante στη Ζάκυνθο είναι η τέλεια επιλογή για να χαλαρώσετε μπροστά σε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, για να δροσιστείτε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα ή για να απολαύσετε ένα παραδοσιακό ελληνικό δείπνο με τους φίλους σας.

Η ζυθοποιία Levante βρίσκεται στην άγρια πλευρά της Ζακύνθου η οποία είναι οι βορειοανατολικές περιοχές του νησιού. Στην περιοχή μας μπορείτε να θαυμάσετε την ακτή που εκτείνεται από τον κόλπο του Μακρύ Γιαλού μέχρι το ακρωτήρι Σκινάρι και το βόρειο άκρο της Ζακύνθου.

Ελάτε να μας επισκεφτείτε και να απολαύσετε τις μπύρες μας και επίσης να διασκεδάσετε στην παραλία Μακρύς Γιαλός με τα καταπληκτικά χρώματά της ή στην παραλία Ξύγκια.


LEVANTE - MICROBREWERY OF ZAKYNTHOS LTD.

Άγ. Πέτρος - Ξίγκι,
Οδός Καταστάρι - Κορινθίου
Τ.Κ. : 29091, Ζάκυνθος
Τηλ. : 26950 31 671 - 6981 189 799


Levante - Microbrewery Of Zakynthos Ltd.     instagram  

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ