English Greek
10
Τετ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Bottle Logic - Light Of The First Stars / My Kind Of Scum / Bring You In Cold / Red Leader / Wilhelm Scream

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πέντε νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Πρώτη η "Light Of The First Stars", μια IPA με 6% ABV και 45 IBU, ζυθοποιημένη με Strata, Mosaic και El Dorado.

bottle logic light of the first stars

Δεύτερη η "My Kind Of Scum", μια Fruit Ale με 7,8% ABV και 25 IBU, ζυθοποιημένη με κεράσια και λάιμ.

bottle logic my kind of scum

Τρίτη η "Bring You In Cold", μια Cold IPA με 7,6% ABV και 50 IBU, ζυθοποιημένη με Citra, Riwaka και Centennial.

bottle logic bring you in cold

Τέταρτη η "Red Leader", μια Red Lager με 4,7% ABV και 20 IBU, ζυθοποιημένη με Hallertau Mittelfrüh και Tettnang.

bottle logic red leader

Πέμπτη η "Wilhelm Scream", μια Imperial Sweet Stout με 10,4% ABV και 30 IBU, ζυθοποιημένη με κακάο και καρύδα.

bottle logic wilhelm scream

Όλες διατίθενται σε κουτάκι των 473ml, των τεσσάρων τεμαχίων.

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Heineken: Ενίσχυση Κερδών Και Πωλήσεων - Ο Πληθωρισμός Δεν Επηρέασε Την Κατανάλωση Μπύρας
insider.gr

Ενισχυμένα εμφανίστηκαν τα κέρδη και τα έσοδα από πωλήσεις της Heineken για το α' εξάμηνο του 2022, καθώς οι πληθωριστικές πιέσεις δεν έκαμψαν την ποσότητα μπύρας που κατανάλωσαν οι πολίτες, ανέφερε το Bloomberg.

Heineken: «Ξεπούλησε» Το 2022 - 24% Αύξηση Κερδών - Ο Στόχος Του 2023
imerisia.gr

Η ολλανδική ζυθοποιία διατήρησε την πρόβλεψή της ότι τα λειτουργικά της κέρδη θα αυξηθούν έως και υψηλό μονοψήφιο ποσοστό το 2023.

Προκλήσεις Για Τη Βιομηχανία Μπύρας Επιφέρουν Οι Αυξήσεις Των Τιμών Παραγωγού
cibum.gr

Έκθεση της Rabobank για τη βιομηχανία μπύρας αναφέρει προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ζυθοποιίες, καθώς και προτάσεις για να επιβιώσουν από τις οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων ετών.

Επίσκεψη Σπουδαστών Του UNISG Στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης
marketingweek.gr

Ενημέρωση για την παραγωγική διαδικασία των προϊόντων της.

Heineken: Ο Πληθωρισμός Μπορεί Να Μειώσει Την Κατανάλωση Μπύρας
newmoney.gr

Η ζυθοποιία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις τιμές της μπύρας της κατά «θαρραλέα» ποσά.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Φέρνει Την Πράσινη Γεωργία Στο Ποτήρι Μας
euro2day.gr

Οι κινήσεις της εταιρείας για τη στήριξη του γεωργικού τομέα και την εξασφάλιση της βιωσιμότητας στην αλυσίδα παραγωγής. Οι συνεργασίες με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας και η «Έξυπνη Σπορά».

Άλλα Άρθρα