English Greek
27
Σαβ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Φάκελος Bud Light: Δραματικές Επιπτώσεις Σε Συνεργαζόμενες Εταιρείες - Κλείνουν Εργοστάσια Εμφιάλωσης

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους, λόγω της αποδοκιμασίας της συνεργασίας της εταιρίας με την τρανσέξουαλ ακτιβιστή.

Το ντόμινο των εξελίξεων για τη μπύρα Bud Light μετά τη συνεργασία της με την τρανσέξουαλ ακτιβιστή Dylan Mulvaney το τελευταίο τρίμηνο, φαίνεται να μεταφράζεται σε δραματικές επιπτώσεις τόσο για τις πωλήσεις της εταιρίας όσο και για τους εργαζόμενους που χάνουν τη δουλειά τους.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επέφερε η συνεργασία αυτή, μετατράπηκαν σε πτώσεις των μετοχών της (πρώην) μεγαλύτερης μάρκας μπύρας στις ΗΠΑ, συμπαρασύροντας και άλλες θυγατρικές της Anheuser-Busch, όπως η Budweiser και η Michelob Ultra της Bud. Αργότερα σε μια προσπάθεια της εταιρίας να αποκαταστήσει τα χαμένα οικονομικά εδάφη, έκανε στροφή 180 μοιρών ακολουθώντας μια πιο "αρσενική προσέγγιση", προσπάθεια που ωστόσο έπεσε στο κενό.

shut down

Σύμφωνα με το theblaze, πλέον οι εταιρίες που συνδέονται με την Anheuser-Busch υφίστανται δραματικές επιπτώσεις, όπως τα εργοστάσια εμφιάλωσης γυαλιού που αναγκάζονται να κλείσουν, με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να χάσουν τη δουλειά τους. Ο Όμιλος Ardagh, ένας παγκόσμιος παραγωγός γυαλιού που προμηθεύει την εταιρεία Anheuser-Busch, ανακοίνωσε ότι θα κλείσει εργοστάσια εμφιάλωσης γυαλιού στη Βόρεια Καρολίνα και τη Λουιζιάνα στα μέσα Ιουλίου. Ως αποτέλεσμα 400 άτομα θα χάσουν τη δουλειά τους ενώ πρόκειται να χαθούν άλλες 245 θέσεις εργασίας με το κλείσιμο του εργοστασίου στο Ruston της Λουιζιάνα.

Ο James Munhall, τεχνίτης μηχανικός επισκευής μηχανών, είπε στο WRAL-TV, "Από τον Απρίλιο, είχαμε μερικά μηχανήματα εκτός λειτουργίας. Φυσικά, κατευθυνόταν προς την κατάσταση Bud Light". Η WRAL-TV έλαβε ένα εσωτερικό σημείωμα από τον διευθυντή του εργοστασίου της Wilson στις 18 Μαΐου που έγραφε: "Λόγω αργών πωλήσεων με την Anheuser Inbev, δύο από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου θα κλείσουν". "Επειδή η Budweiser δεν πουλά πλέον τα μπουκάλια, δεν χρειάζονταν πλέον το προϊόν μας", είπε ο David Williams, μηχανικός επισκευής μηχανών.

Το Fox News ανέφερε, "Οι εργαζόμενοι και στα δύο εργοστάσια εμφιάλωσης φέρεται να παρατήρησαν μειωμένη παραγωγή μετά το βίντεο του Mulvaney που ανακοίνωσε τη συνεργασία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κέρδισε την προσοχή του κοινού τον Απρίλιο". Ο Munhall πρόσθεσε, "Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι όλα αυτά είναι θέμα Bud Light, πιστεύω ότι είναι η ίδια η βιομηχανία".

Η Daily Mail είπε για την Bud Light: "Η μάρκα μπύρας είδε τις πωλήσεις της να μειώνονται κατά 28,5% την εβδομάδα που έληξε στις 17 Ιουνίου".

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Black Raven / Fremont - Frenemy Mine
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Fremont Brewing κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing Co.

Bell's - Kolsch
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα, περιορισμένης παραγωγής μπύρα, αναμένεται από την Bell's Brewery.

P.I.G.S. / Hop Hooligans - I Have No Mouth, And I Must Scream
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Hop Hooligans Brewery, κυκλοφόρησε η P.I.G.S. Brewery.

6 Υποψήφιες Για Το Ποια Θα Είναι Η Βασίλισσα Της Βαυαρικής Μπύρας
Κατερίνα Ηλιάδου

Από δύο δωδεκάδες υποψήφιες για το αξίωμα της Βασίλισσας της Βαυαρικής Μπύρας, η κριτική επιτροπή επέλεξε έξι υποψήφιες στο θέατρο GOP Varieté στο Μόναχο την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Lehe - Harassment By Sour
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Lehe Pruulikoda.

Surly - Dumpster Fire 2020 / Moving Pictures
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Surly Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το