English Greek
04
Τετ, Νοε
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έστειλαν 2.500 Αιτήσεις Για Την «Καλύτερη Δουλειά Στον Κόσμο» - Να Δοκιμάζεις Μπύρα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αλλά μόνο 12 τα κατάφεραν.

Διαφημίστηκε ως «η καλύτερη δουλειά στον κόσμο». Πρόκειται για τη γευσιγνωσία μπύρας σε ένα ζυθοποιείο στη Βόρεια Ιρλανδία. Ωστόσο οι εργοδότες δεν περίμεναν να δεχθούν 2.500 αιτήσεις.

Η προσφορά δωρεάν μπύρας, φαγητού και ενός σπιτιού προσέλκυσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού έχει τη γενετική ικανότητα να κάνει τη δουλειά. Ο Τζος Κάιλ, ο επικεφαλής ζυθοποιός, δεν μπορούσε να πιστέψει «πόσο μακριά ήταν διατεθειμένοι να ταξιδέψουν κάποιοι για μια δωρεάν μπύρα».

walled city brewery

«Δύο αιτήσεις με εντυπωσίασαν, μία από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και μία από το Σάο Πάολο στη Βραζιλία», πρόσθεσε. Οι 500 μπύρες που έχει παρασκευάσει η ζυθοποιία τιμά μια πόλη που αναγεννήθηκε μετά από δεκαετίες συγκρούσεων στους δρόμους της. Η ζυθοποιία δημιουργεί μερικές από τις πιο παλιές συνταγές. Μία δημιουργήθηκε από μια παλιά συνταγή που ήταν στα ημερολόγια από την πολιορκία του Ντέρι, το 1689. Έγραφε «το πιο ισχυρό ποτό κάτω από τον ήλιο» και έχει αλκοόλ 12%.

Τότε η μπύρα ήταν ουσιαστικά τονωτική. «Προφανώς θεραπεύει τρεις ασθένειες, η πρώτη ήταν ο πονόδοντος, η δεύτερη ο πόνος στην καρδιά και η τρίτη η παρατεταμένη ταραχή. Δεν μπορούμε να αντέξουμε τίποτα από αυτά, δυστυχώς» είπε ο Τζέιμς Χιούι, διευθυντής της ζυθοποιίας Walled City στο Ντέρι.

Τελικά μόνο 12 υποψήφιοι πέτυχαν τελικά στην καλύτερη δουλειά του κόσμου. Οι υπόλοιποι 2.488 που έκαναν αίτηση θα πρέπει απλά να πληρώσουν για την επόμενη μπύρα τους.

πηγή: lifo.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Jester King - Coolship Bloodbath
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Karl Strauss / Topa Topa - Be Bold Start Cold
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Topa Topa Brewing Co., κυκλοφόρησε η Karl Strauss Brewing Co.

Αναστασίου / 3 Brothers - За Любо
Σταύρος Δοβιστινός

Κάποια πράγματα είναι πάνω από όλα. Η υγεία είναι ένα από αυτά. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο.

Tröegs - Pineapple Tangerine Shabang / Mango Raspberry Shabang
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης: Αποφοίτησαν Οι Πρώτοι Σπουδαστές Της Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
businessnews.gr

Ο δάσκαλος των σπουδαστών Γεώργιος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου & Έρευνας και Ανάπτυξης Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, παρουσίασε στο κοινό την πρωτοβουλία της Διττής Εκπαίδευσης.

Gold Βραβείο Στην Κατηγορία Trends & Innovation Για Την Μπύρα Λέων
nomisma.com.cy

Η πρώτη ιστορικά κυπριακή μπύρα Λέων, ξεχώρισε στη φετινή τελετή απονομής των Cyprus Estia Awards 2021, κατακτώντας δύο σημαντικά βραβεία - το Gold βραβείο στην κατηγορία Trends & Innovation με την καλλιέργεια λυκίσκου στην Κυπερούντα, καθώς και το Silver στο Best Locally Brewed Beer.

Άλλα Άρθρα