English Greek
28
Κυρ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μέσι Θα Κάνει Το Ντεμπούτο Του Στο Super Bowl - Θα Εμφανιστεί Σε Διαφήμιση Μπύρας (Βίντεο)

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μετά το «soccer», κατακτά και το «football», ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατακτήσει τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Σύντομα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα είναι παρών και στη μεγαλύτερη μέρα του δημοφιλέστερου αθλήματος στις ΗΠΑ.

Ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι, πρωταθλητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και παγκόσμιο ποδοσφαιρικό είδωλο θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας διαφήμισης της μπύρας Michelob Ultra στο Super Bowl, όπως ανακοίνωσε η μάρκα την Πέμπτη.

Ένα teaser για το σποτ που θα είναι διάρκειας 60 δευτερολέπτων δείχνει τον Μέσι να παραγγέλνει μια μπύρα καθώς περπατάει σε ένα μπαρ και την αντίδρασή του όταν η κάνουλα σταματά να ρέει.

Θα είναι η πρώτη διαφήμιση του Μέσι στο Super Bowl και θα μπουστάρει την τεράστια διαφημιστική του εμβέλεια στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου στο Λας Βέγκας.

michelob ultra lionel messi

Η συνεργασία του Αργεντινού με τη μητρική εταιρεία της Michelob Ultra, την Anheuser-Busch, ξεκίνησε το 2020. Το σποτ του Super Bowl αποτελεί μέρος της σημαντικής επένδυσης της μάρκας στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Ήδη η Michelob Ultra έχει ανακοινώσει πως θα είναι χορηγός στο Copa America του φετινού καλοκαιριού.

Αναμένεται επίσης ότι η Ultra να είναι χορηγός στο Μουντιάλ του 2026 το οποίο συνδιοργανώνουν ΗΠΑ - Καναδάς - Μεξικό 2026, όπου ο Μέσι και η Αργεντινή θα επιδιώξουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Ο Μέσι αποτελεί «όνειρο» για καταξιωμένες εταιρείες όπως η Adidas, η Gatorade, η Hard Rock International, η Royal Caribbean και η Apple TV να συνεργάζονται μαζί του. Το «αποτύπωμά» του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τεράστιο, με σχεδόν 500 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Η Anheuser-Busch ξοδεύει συνήθως εκατομμύρια σε διαφημίσεις για το Super Bowl - στον περσινό αγώνα πλήρωσε 7 εκατομμύρια δολάρια για ένα σποτ 30 δευτερολέπτων, καθώς οι εταιρείες βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρεθούν στη μεγαλύτερη σκηνή της αμερικανικής διαφήμισης, με την ελπίδα να προσεγγίσουν ένα κοινό άνω των 100 εκατομμυρίων.

πηγή: huffingtonpost.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bottle Logic - Arcane Rituals (2022)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Επιστροφή Στην Κερδοφορία Για Την Μπύρα Βεργίνα
Ξανθή Γούναρη

Πού οφείλεται η καλή πορεία των οικονομικών μεγεθών - Επέκταση στην πράσινη ενέργεια.

Ηλεκτρικά Volvo Στις Μεταφορές Μπύρας
troxoikaitir.gr

Ο μεγαλύτερος διανομέας μπύρας στη Νέα Υόρκη, η Manhattan Beer Distributor, παρήγγειλε τα πρώτα πέντε ηλεκτρικά Volvo VNR Electric για βαριές μεταφορές (κατηγορία 8 στις Η.Π.Α.).

Cigar City - Jai Low
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα έκδοση της "Jai Alai" αναμένεται από την Cigar City Brewing.

Midnight Circus - Χαρτί & Καλαμάρι
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Midnight Circus Gypsy Brewing.

Παρίσι 2024: Συμφωνία Για Την Πρώτη Χορηγία Μπύρας Στην Ιστορία Των Ολυμπιακών Αγώνων
insider.gr

Η Anheuser-Busch InBev θα είναι επίσημος χορηγός τριών Ολυμπιακών Αγώνων, ξεκινώντας με Αγώνες του Παρισιού 2024 φέτος, ανακοίνωσε σήμερα (12/1) η ζυθοποιία, ονομάζοντας την Corona Cero χωρίς αλκοόλ ως την επίσημη μπύρα των Αγώνων.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το