English Greek
04
Πεμ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Tom Holland Δεν Μπορεί Να Αγοράσει Τη Δική Του Μπύρα!

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Tom Holland έζησε μια από τις πιο παράδοξες στιγμές της ζωής του, καθώς δεν του επέτρεψαν να αγοράσει τη δική του non-alcoholic μπύρα, Bero.

Σε μια σειρά από Instagram Stories, ο 28χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του την προσπάθειά του να βρει Bero στην αλυσίδα καταστημάτων Target. Ενθουσιασμένος να βρει το προϊόν του στην αγορά, ξεκίνησε τα stories του λέγοντας: Έχω καιρό να έρθω στις ΗΠΑ.

tom holland

Όμως η αποστολή του δεν ξεκίνησε καλά. Τα πρώτα δύο Target που πήγε δεν είχε καν Bero. Παρόλα αυτά, ο Holland δεν το έβαλε κάτω και ανέφερε στο story του: Σήμερα θα το βρω.

Στην τρίτη προσπάθεια, επιτέλους το εντόπισε. Όμως, λίγο πριν φτάσει στο ταμείο, προέκυψε ένα νέο πρόβλημα, καθώς δεν του το πουλούσαν. Το αγγλικό του ID δεν έγινε δεκτό, οπότε δεν μπορούσε να αποδείξει την ηλικία του. Με χιούμορ, λοιπόν, αποκάλυψε πως ένας ευγενικός υπάλληλος σκάναρε τη δική του ταυτότητα για να τον βοηθήσει και ανέφερε: Είναι κάπως αστείο που δεν μπορούσα να αγοράσω το ίδιο μου το προϊόν.

Ο Holland, που έχει δηλώσει πως δημιούργησε το Bero για να καλύψει το κενό στην premium non-alcoholic αγορά, τόνισε πως το προϊόν είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα Target της χώρας, ακόμα κι αν ο ίδιος χρειάζεται βοήθεια για να το αγοράσει.

πηγή: unboxholics.com

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Jester King / Lupinus Artisan Ales - Borgberg
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Lupinus Artisan Ales, κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Dunham - Zibeline
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Brasserie Dunham.

BrewHeart - The Number Of The Yeast
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η BrewHeart.

Uiltje - Pink-Punk-Boots-Blend
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing.

Amundsen - Chocolate Peanut Butter Cup / Red Velvet Cake / Black Forest Glaze / Dark Chocolate
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Amundsen Brewery.

BrewDog - Feierabend
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η BrewDog Deutschland.

Άλλα Άρθρα