English Greek
04
Πεμ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Tom Holland Δεν Μπορεί Να Αγοράσει Τη Δική Του Μπύρα!

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Tom Holland έζησε μια από τις πιο παράδοξες στιγμές της ζωής του, καθώς δεν του επέτρεψαν να αγοράσει τη δική του non-alcoholic μπύρα, Bero.

Σε μια σειρά από Instagram Stories, ο 28χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του την προσπάθειά του να βρει Bero στην αλυσίδα καταστημάτων Target. Ενθουσιασμένος να βρει το προϊόν του στην αγορά, ξεκίνησε τα stories του λέγοντας: Έχω καιρό να έρθω στις ΗΠΑ.

tom holland

Όμως η αποστολή του δεν ξεκίνησε καλά. Τα πρώτα δύο Target που πήγε δεν είχε καν Bero. Παρόλα αυτά, ο Holland δεν το έβαλε κάτω και ανέφερε στο story του: Σήμερα θα το βρω.

Στην τρίτη προσπάθεια, επιτέλους το εντόπισε. Όμως, λίγο πριν φτάσει στο ταμείο, προέκυψε ένα νέο πρόβλημα, καθώς δεν του το πουλούσαν. Το αγγλικό του ID δεν έγινε δεκτό, οπότε δεν μπορούσε να αποδείξει την ηλικία του. Με χιούμορ, λοιπόν, αποκάλυψε πως ένας ευγενικός υπάλληλος σκάναρε τη δική του ταυτότητα για να τον βοηθήσει και ανέφερε: Είναι κάπως αστείο που δεν μπορούσα να αγοράσω το ίδιο μου το προϊόν.

Ο Holland, που έχει δηλώσει πως δημιούργησε το Bero για να καλύψει το κενό στην premium non-alcoholic αγορά, τόνισε πως το προϊόν είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα Target της χώρας, ακόμα κι αν ο ίδιος χρειάζεται βοήθεια για να το αγοράσει.

πηγή: unboxholics.com

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία "Χτίζει" Μια Κουλτούρα Μηδενικών Ατυχημάτων Για Το Προσωπικό Της
capital.gr

Με το βλέμμα στο σήμερα αλλά και στην επόμενη μέρα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο ολοκληρωμένο πλάνο βιώσιμης ανάπτυξής της, πραγματοποιώντας σταθερά βήματα με προτεραιότητα τους ανθρώπους της και επίκεντρο την καινοτομία. Βασικότατος πυλώνας δράσης αποτελεί η Υγεία & Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, σε όλες τις εγκαταστάσεις της πανελλαδικά, όπου η εταιρεία έχει να δείξει σημαντικά δείγματα γραφής τόσο ως προς τις πρακτικές που ακολουθεί όσο και ως προς αποτελέσματά τους.

Dugges - Mango Tomas
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Dugges Bryggeri.

The Wild Beer Co.: Ζυθοποιία Προς Πώληση!
Γιώργος Ιορδανίδης

Υπό καθεστώς πώλησης βρίσκεται από σήμερα η The Wild Beer Co.

Bridge Road - Pacific
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Τοποθέτηση Σχετικά Με Το «Ελληνικό Σήμα» Για Τη Ζυθοποιία
reporter.gr

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί μια Κοινότητα ελληνικών παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων που αποσκοπούν στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού διατηρώντας Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στη Χώρα μας.

Tröegs - #466
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Άλλα Άρθρα