English Greek
21
Παρ, Μαρ
3 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ισπανικό Δικαστήριο Δικαίωσε Εργαζόμενο Που Απολύθηκε Επειδή Έπινε Μπύρες Στη Δουλειά

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ένας άνδρας κέρδισε δικαστική υπόθεση εναντίον της εταιρείας του, αφού τον απέλυσε επειδή φέρεται να έπινε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Εργαζόμενος, ο οποίος εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος για την εταιρεία επί 27 χρόνια, κατηγορήθηκε για «επανειλημμένη υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, η οποία έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική του υγεία και την υγεία των συναδέλφων του", σύμφωνα με την επιστολή απόλυσής του.

Ωστόσο, ισπανικό δικαστήριο έκρινε ότι η εταιρεία δεν είχε παράσχει επαρκείς λόγους για την απόλυση. Ως εκ τούτου, η εταιρεία ηλεκτρικών ειδών υποχρεώθηκε είτε να επαναφέρει τον άνδρα στη θέση εργασίας του είτε να του καταβάλει αποζημίωση 47.000 ευρώ (51.775 δολάρια).

Η επιστολή απόλυσης του εργαζομένου τον κατηγορεί ότι πέρασε την 5η Ιουλίου 2022 πίνοντας πολλές μπύρες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ισχυρίζεται ότι ο άνδρας και ο συνάδελφός του αγόρασαν κάποια τρόφιμα, τέσσερα κουτιά μπύρας San Miguel και ένα λίτρο μπύρας Estrella de Levante. Και ότι, αργότερα την ίδια ημέρα, εθεάθη να αγοράζει και να πίνει άλλο ένα κουτάκι μπύρας, πριν οδηγήσει το φορτηγάκι της εταιρείας πίσω στη βάση του.

Παρά τα στοιχεία που φαίνεται να έχει συσσωρεύσει η εταιρεία εναντίον του πρώην εργαζομένου, το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του εργαζομένου.

πηγή: gazzetta.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Βρετανικές Παμπ Θύματα Του Πληθωρισμού
Ζωή Κατζαγιαννάκη

Το διαρκώς αυξανόμενο κόστος ζωής δεν επιτρέπει στους Βρετανούς να πηγαίνουν στο αγαπημένο τους στέκι με αποτέλεσμα ο αριθμός των παμπ να φτάσει σε ιστορικό χαμηλό.

Οι Μεγαλύτεροι Παραγωγοί Μπύρας Στην ΕΕ
Γιώργος Πατέλης

Το 2020, η συνολική παραγωγή μπύρας στην ΕΕ ήταν ισοδύναμη με περίπου 74 λίτρα ανά κάτοικο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Karl Strauss - 32nd Anniversary
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 32α της γενέθλια γιορτάζει η Karl Strauss Brewing Co. με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Creative Creature - Mango Fett / Tie Fruter / Purple Bantha Milk
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Creative Creature Brewing Co.

Black Raven - Element 4: Blueberry & Sicilian Lemon
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing Co.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Γεμάτο Το «Ποτήρι» Του Τζίρου Και Των Κερδών - Τι Συνέβη Με Τα Δάνεια
Ξανθή Γούναρη

Στα 119,93 εκατ. ευρώ οι καθαρές πωλήσεις του 2022 - Ενίσχυση των εξαγωγών ο στόχος του 2023.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το