English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Slunce ve Skle (Sun In The Glass)

Ταξιδιωτικα - Ανταποκρισεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Κάθε χρόνο, την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, στην αυλή του ζυθοποιείου Plzen διοργανώνεται μια ειδική γιορτή για την μπύρα που ονομάζεται Slunce ve Skle (Sun In The Glass, που σημαίνει "Ο Ήλιος Στο Ποτήρι").

Πρόκειται για μια απλή γιορτή που λαμβάνουν μέρος μόνο μικροζυθοποιίες και διοργανώνεται από τον κ. Josef Krysl, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και ζυθοποιός της ζυθοποιίας Purkmistr (www.purkmistr.cz) στο Plzen, η οποία παρέχει επίσης τεχνολογία ζυθοποίησης για νέες μικροζυθοποιίες.

Φέτος, περίπου 36 μικροζυθοποιίες από την Τσεχία και 3 από την Βαυαρία, έδωσαν το παρόν και παρουσίασαν τις μπύρες τους... όλες φυσικές, γευστικές και αφιλτράριστες!

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για 3η χρονιά φέτος και μπορείτε να το επισκεφτείτε διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του στο: www.slunceveskle.cz (μόνο στα Τσέχικα).

Παράλληλα με την επίσκεψη σας στο φεστιβάλ, μπορείτε να συνδυάσετε και μια βόλτα στην ιστορική πόλη του Plzen που είναι πολύ ενδιαφέρουσα επίσης, (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.plzen.eu).

Είστε ευπρόσδεκτοι στο Plzen... στην πόλη όπου γεννήθηκε η Pilsner και η Lager. Απολαύστε, το μικρό οδοιπορικό μέσα από τις φωτογραφίες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Δικός σας, Libor Vojáček, γνωστός και ως CzechBeerMan.
Teplice, Δημοκρατία της Τσεχίας

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το