English Greek
26
Παρ, Απρ
44 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Μεγαλύτερο Ποτήρι Μπύρας Στον Κόσμο

Ιστορικα - Εγκυκλοπαιδεια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η "Auld Dubliner Irish Pub" έφτιαξε ένα ύψους 8 πόδια (2,44 μέτρα) και βάρους 430 γαλόνια (1.628 λίτρων περίπου) ποτήρι της μπύρας Guinness, περνώντας έτσι στο πάνθεον των ρεκόρ του βιβλίου Guinness ως το μεγαλύτερο ποτήρι στον κόσμο.

Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να γεμίσει και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από την "Auld Dubliner Irish Pub" που βρίσκεται στο Tustin Legacy.

Οι ιδιοκτήτες του μπαρ ξεκίνησαν το γέμισμα του ποτηριού, μπροστά στο πλήθος των 400 ατόμων που είχαν μαζευτεί για να παρακολουθήσουν και να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος.

Το εν λόγω ποτήρι, κατασκευάστηκε από την "California Quality Plastics" και το υλικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν ακρυλικό, έτσι ώστε να είναι σίγουρο πως δεν θα σπάσει.

Η ποτήρι περιόδευσε στη συνέχεια και σε άλλες περιοχές των Η.Π.Α. όπως το Orange, Long Beach, Riverside, Olympic Valley και Mammoth Lakes, Peoria και Tucson, Henderson και Bolingbrook.

Στο εστιατόριο πουλήθηκαν T-shirts και ποτήρια Guinness τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν υπέρ του ταμείου των πεσόντων πυροσβεστών του Orange County.

Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, για το μεγαλύτερο ποτήρι μπύρας, κατείχε το "Harry Caray's Italian Steakhouse" στο Σικάγο. Το Harry Caray είχε δημιουργήσει ένα ποτήρι 4 πόδια ψηλό, χωρητικότητας 100 γαλόνια από γυαλί με λαβή και κάνουλα.

Κράτα το

Κράτα το

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε Τι Συμβαίνει Στο Σώμα Σας Τις Πρώτες 24 Ώρες Μετά Την Κατανάλωση Μπύρας Και Θα Δεν Θα Το Πιστεύετε!
athensmagazine.gr

Ο κόσμος θεωρεί, ότι μόνο το δυνατό αλκοόλ είναι επικίνδυνο για την υγεία μας. Η μπύρα είναι ένα ελαφρύ ποτό και είναι απολύτως ακίνδυνο.

Πονάς; Πιες Μια Μπύρα! Έρευνα Υποστηρίζει Πως 2 Μπύρες Μπορεί Να Είναι Σχεδόν Ένα Τέταρτο Πιο Δραστικές Σε Σχέση Με Τα Κοινά Παυσίπονα!
thermisnews.gr

"Έχω έναν πονοκέφαλο… Μήπως έχεις μαζί σου μία μπύρα;" Κάπως έτσι φανταζόμαστε να αντιμετωπίζουμε πολύ σύντομα τον πονοκέφαλο, αφού σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Bristol, η μπύρα είναι το καλύτερο παυσίπονο! 

Ποια Είδη Μπύρας Συμβάλλουν Στην Πρόληψη Της Άνοιας
onmed.gr

Οι μπύρες με πικρή γεύση και φρουτώδες άρωμα μπορεί να μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Μπορείς Να Έχεις Μπύρα Στο Πρωινό
esquire.com.gr

Στη Δανία, θα βρεις το Øllebrød, ένα πιάτο που αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να χρησιμοποιείς τα ξερά κομμάτια ψωμιού σίκαλης (και οποιαδήποτε μπύρα που μπορεί να έχει ξεμείνει ανοιχτή).

Μπύρα Και Κρασί Προστατεύουν Από Την Άνοια - Δείτε Γιατί Και Σε Ποια Ποσότητα
onmed.gr

Δύο κουτάκια μπύρας ή δύο ποτήρια κρασιού την ημέρα, μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νέα μεγάλη μελέτη.

Αλτσχάιμερ: Πώς Το Άρωμα Της Μπύρας Και Του Κρασιού Μπορεί Να Μειώσει Τον Κίνδυνο
Μαρία Γκουρτσιλίδου

Μία νέα μελέτη εστιάζει στο άρωμα της μπύρας και του κρασιού ως «όπλο» κατά του Αλτσχάιμερ.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το