English Greek
23
Κυρ, Μαρ
3 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υποβρύχια Ληστεία: Δύτες Έκλεψαν 700 λ. Μπύρα Που Ωρίμαζε Σε Ναυάγιο Στον Βυθό Του Ωκεανού (Βίντεο)

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια ομάδα δυτών στην Αργεντινή έκλεψε 700 λίτρα μπύρα που τρεις τοπικές ζυθοποιίες είχαν αφήσει μέσα σε ένα βυθισμένο πλοίο για να παλαιωθούν.

Οι ζυθοποιίες είχαν κρύψει την μπύρα στο κουφάρι ενός βυθισμένου ψαροκάικου σε 20 μέτρα βάθος, στις αρχές Νοέμβρη. Στόχος τους ήταν να παράγουν μια περιορισμένης έκδοσης μπύρα, αλλά κάποιοι τους χάλασαν τα σχέδια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Irish Times», ένας από τους ζυθοποιούς ξέσπασε σε κλάματα όταν ανακάλυψε την κλοπή.

Οι ζυθοποιοί είχαν την ιδέα να βυθίσουν τα 700 λίτρα μπύρας, έχοντας ακούσει για παρόμοια πρότζεκτ που γίνονταν αλλού, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βάθος.

«Τα όνειρα να φτιάξουμε μπύρα στον βυθό του ωκεανού πήγαν στράφι. Δεν έκλεψαν μόνο τα βαρέλια, έκλεψαν και τις ελπίδες των επιχειρηματιών και των σκληρά εργαζόμενων που δεν είχαν καθόλου καλή χρονιά» ανέφερε ο Κάρλος Μπρέλες, ιδιοκτήτης της καταδυτικής ακαδημίας Thalassa Diving School, που τοποθέτησε τις μπύρες στον βυθό.

πηγή: sputniknews.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Siren - Check The Lime / Granadilla / One In, All In
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Εξαγορά Της Stone Brewing Από Την Sapporo Holdings
Γιώργος Ιορδανίδης

Την πορεία της Anchor Brewing Co. (2017) ακολούθησε η Stone Brewing με την επιβεβαίωση της εξαγοράς της απ' την ιαπωνική Sapporo Holdings.

Bridge Road - Free Time
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

Uiltje - Great Granny's Coffee Cocktail
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Ο Tom Holland Δεν Μπορεί Να Αγοράσει Τη Δική Του Μπύρα!
Φωτεινή Λεβογιάννη

Ο Tom Holland έζησε μια από τις πιο παράδοξες στιγμές της ζωής του, καθώς δεν του επέτρεψαν να αγοράσει τη δική του non-alcoholic μπύρα, Bero.

Πεδίο Δόξης Η Μπύρα Θρέφει Τις Επενδύσεις Ο Καιρός
Γιάννης Πανάγος

Τη... συμμαχία της μπύρας φαίνεται να επιλέγει χρόνο με το χρόνο ο καιρός σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας κινείται παράλληλα με την προτίμηση των καταναλωτών στο συγκεκριμένο ελαφρύ οινοπνευματώδες, οι όλο και περισσότερες παραλλαγές του οποίου έρχονται να ικανοποιήσουν όλο και μεγαλύτερη γκάμα απαιτήσεων της κατανάλωσης διεθνώς.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το