English Greek
28
Παρ, Μαρ
3 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι Πωλήσεις Μπύρας Σε Ασία Και Αφρική Βοήθησαν Την Heineken

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

H ζυθοποιία των Tiger, Amstel και Moretti πούλησε 5,4% περισσότερη μπύρα στην Ασία το πρώτο τρίμηνο από ό,τι έναν χρόνο πριν και 9,9% περισσότερη στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την ανατολική Ευρώπη.

Καλύτερα από το αναμενόμενο κινήθηκε η Heineken το πρώτο τρίμηνο, καθώς η άνοδος της κατανάλωσης αλκοόλ σε Ασία και Αφρική συνέβαλε στην αντιστάθμιση των επιπτώσεων από τα σκληρά lockdown στην Ευρώπη.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η ζυθοποιία των Tiger, Amstel και Moretti πούλησε 5,4% περισσότερη μπύρα στην Ασία το συγκεκριμένο τρίμηνο από ό,τι έναν χρόνο πριν και 9,9% περισσότερη στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την ανατολική Ευρώπη, συμβάλλοντας στην αντιστάθμιση της πτώσης κατά 9,7% των ευρωπαϊκών πωλήσεων.

Συνολικά ο όγκος των πωλήσεων ήταν σταθερός, με το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από την πτώση 5,1% που ανέμεναν οι αναλυτές. Η κορυφαία μάρκα της, η Heineken, κινήθηκε ανοδικά κατά 12,1%, παρέχοντας ώθηση στον ολλανδικό όμιλο, που τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε 8.000 περικοπές θέσεων εργασίας.

πηγή: euro2day.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bridge Road - Raspberry Sour With Passionfruit
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

Αναστασίου - Ρωγμή
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με το Bourbon Companion, κυκλοφόρησε η Ζυθοποιία Αναστασίου.

«Φωτιά» Στις Τσέπες Των Καταναλωτών Βάζει Η Παγωμένη Μπύρα Μετά Τη Νέα Αύξηση Στο Φόρο
neoskosmos.com

Αντιδράσεις αναμένεται να φέρει η νέα αύξηση του φόρου στην μπύρα.

Η Team Candi Αυτοματοποιεί Τη Διαδικασία Διαχείρισης Εξοδολογίων Για Την Αθηναϊκή Ζυθοποιία
ictplus.gr

Η Team Candi, 100% θυγατρική της Info Quest Technologies και κορυφαίος συνεργάτης της Microsoft στον τομέα του "Modern Workplace", υλοποίησε για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία μια καινοτόμο λύση ψηφιοποίησης της διαδικασίας υποβολής και διαχείρισης των εξοδολογίων για τους εργαζόμενους του οργανισμού.

Επίσκεψη Επιτρόπου Περιβάλλοντος Στο Ζυθοποιείο Της Photos Photiades Breweries
alphanews.live

Η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Μαρία Παναγιώτου και ο Ανώτερος Λειτουργός Ανάπτυξης και Διαχείρισης Προγραμμάτων του Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος κος Θεόδουλος Μ. Μακρυγιάννης επισκέφθηκαν το ζυθοποιείο της Photos Photiades Breweries, όπου ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και ενημερώθηκαν ενδελεχώς για τις πρωτοβουλίες και πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης που υλοποιεί εδώ και δεκαετίες η εταιρεία.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το