Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.
Πρόκειται για την "Prism", μια Saison με 5,5% ABV, ζυθοποιημένη με σιτάρι, dry-hopped με Centennial και Hallertau Blanc.
Η μπύρα διατίθεται σε κουτάκι των 473ml, των τεσσάρων τεμαχίων.
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σπάζοντας το ρεκόρ του Πελέ και στέλνει μπουκάλια μπύρας περιορισμένης έκδοσης με την ονομασία «Messi» σε όλους τους τερματοφύλακες εναντίον στους οποίους σκόραρε. Υπάρχει και Έλληνας.
Viral έχει το βίντεο που δείχνει τον ιδιοκτήτη ενός μαγαζιού στη Βρετανία που απολαμβάνει την μπύρα του, παρά το γεγονός ότι έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.
Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Omnipollo, κυκλοφόρησε η Stillwater Artisanal.
Τα 30α της γενέθλια γιορτάζει η New Belgium Brewing Co. με την κυκλοφορία μιας ετικέτας.
Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα (19/9) ότι ανανέωσε τη μακροχρόνια συνεργασία της στο Champions League με την ολλανδική εταιρεία ζυθοποιίας, Heineken μέχρι το τέλος του κύκλου των διασυλλογικών διοργανώσεων 2024-27.