English Greek
21
Κυρ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tröegs - #443

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Ο λόγος για την "#443", μια Hazy IPA με 7% ABV, ζυθοποιημένη με Citra και Mosaic, dry-hopped με Strata και Mosaic.

Η μπύρα αποτελεί μέρος της Scratch Series και διατίθεται σε κουτάκι των 473ml.

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

3 Floyds - Trolls Trolls Trolls
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η 3 Floyds Brewing.

Anchorage - Maumasi
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Anchorage Brewing Co.

Νέα Communications Manager Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία Η Μαρία Ηλιοπούλου
euro2day.gr

Έμπειρο στέλεχος με 20ετή προϋπηρεσία στον τομέα της επικοινωνίας, η Μαρία Ηλιοπούλου είναι «παλιά γνώριμη» στον κλάδο της ζυθοποιίας, έχοντας συνεργαστεί με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία από το 2016 έως το 2022.

Β.Σ. Καρούλιας: Πώς Θα Καλύψει Ο Χρ. Αργυρού Το Κενό Της AB InBev
Άννα Διανά

Μπορεί από τον Ιανουάριο του 2023 η Β.Σ. Καρούλιας να μην περιλαμβάνει πλέον στο χαρτοφυλάκιό της τα προϊόντα της AB InBev, του μεγαλύτερου «παίκτη» στην παγκόσμια αγορά μπύρας ωστόσο η διοίκηση της εταιρείας είναι αισιόδοξη ότι αυτό δεν θα έχει σημαντική επίπτωση στην πορεία της.

Η Μπύρα Προηγείται Με Ποσοστό 76,9% Στα Αλκοολούχα
thessaliaeconomy.gr

Το 90% των Ελλήνων καταναλωτών έκαναν τουλάχιστον μία έξοδο για να καταναλώσουν αλκοόλ, με το ποσοστό των μικρότερων γενεών να είναι ακόμη πιο υψηλό, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της συνδρομητικής πλατφόρμας Wisdrop.

To Øl - Trouble Juice / Sovs
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η To Øl.

Άλλα Άρθρα