English Greek
31
Δευ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Heineken: Αυξήθηκαν Τα Κέρδη Στο Εννεάμηνο

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Heineken ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των κερδών εννιαμήνου, καθώς και του όγκου της μπύρας, και διατήρησε αμετάβλητες τις εκτιμήσεις για το έτος.

Η ολλανδική ζυθοποιία τόνισε πως στο εννεάμηνο εμφάνισε καθαρά κέρδη 3,08 δισ. ευρώ, υψηλότερα από τα 396 εκατ. ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο έτος, και σε σχέση με τα 1,67 δισ. Ευρώ για την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Η εταιρεία τόνισε πως το ποσό περιλαμβάνει έκτακτα κέρδη 1,3 δισ. Ευρώ από τον επανυπολογισμό της δίκαιης αξίας μιας συμμετοχής της στην United Breweries της Ινδίας.

Στο γ' τρίμηνο, οι όγκοι της μπύρας μειώθηκαν 5,1%, ωστόσο στο εννεάμηνο οι όγκοι αυξήθηκαν 4%.

Η εταιρεία δήλωσε πως η πτώση αποδίδεται στην εξασθένιση της αγοράς Ασίας-Ειρηνικού εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων σε βασικές αγορές, αν και βίε αρχίσει ήδη να βλέπει ανάκαμψη.

Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ζυθοποιίας παγκοσμίως, τόνισε πως το μακροοικονομικό περιβάλλον παραμένει ευμετάβλητο και ότι η ίδια ανταποκρίνεται αντιστοίχως.

"Υιοθετούμε μια δυναμική προσέγγιση στην τιμολόγηση και στο κόστος, σε όλες μας τις αγορές, για να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση.

Επομένως, οι προσδοκίες μας παραμένουν αμετάβλητες, με τα αποτελέσματα του έτους να παραμένουν κάτω του 2019", τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Dolf van den Brink.

πηγή: capital.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η "Πικρή Μπύρα Του Χάρι"
Γιώργος Ιορδανίδης

Η Greene King Brewery, στη Μεγάλη Βρετανία, κυκλοφόρησε μια νέα ετικέτα, εμπνεόμενοι από το νέο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που προβάλλεται στο Netlfix.

Tröegs - Gingerbread Cookie
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Mad Scientist - Flannel Sexual
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Mad Scientist.

Ζυθοποιεία Μονάχου: Πιθανές Αυξήσεις Στη Μπύρα Έως 30%
Αλίκη Μαχαίρα

Πολλά πράγματα γίνονται πιο ακριβά - και οι τιμές της μπύρας αναμένεται επίσης να αυξηθούν. Ρωτήσαμε τις ζυθοποιίες του Μονάχου αν και πόσο περισσότερο θα πρέπει να ξοδεύει κανείς για ένα ποτήρι στο μέλλον. Ηλιέλαιο, λαχανικά, αλεύρι: πολλά τρόφιμα έχουν ακριβύνει φέτος.

Pühaste - Melu
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Pühaste Brewery.

Αξίζει Να Το Δείτε! Κόντρα Μπύρας Με Σώβρακα... Η Παρωδία Της Διαφήμισης Του Calvin Klein (Βίντεο)
cibum.gr

H παρωδία διαφήμισης εσωρούχων από γερμανική εταιρεία μπύρας προκαλεί άφθονο γέλιο!

Άλλα Άρθρα