English Greek
27
Τετ, Μάι
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Heineken: Αυξήθηκαν Τα Κέρδη Στο Εννεάμηνο

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Heineken ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των κερδών εννιαμήνου, καθώς και του όγκου της μπύρας, και διατήρησε αμετάβλητες τις εκτιμήσεις για το έτος.

Η ολλανδική ζυθοποιία τόνισε πως στο εννεάμηνο εμφάνισε καθαρά κέρδη 3,08 δισ. ευρώ, υψηλότερα από τα 396 εκατ. ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο έτος, και σε σχέση με τα 1,67 δισ. Ευρώ για την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Η εταιρεία τόνισε πως το ποσό περιλαμβάνει έκτακτα κέρδη 1,3 δισ. Ευρώ από τον επανυπολογισμό της δίκαιης αξίας μιας συμμετοχής της στην United Breweries της Ινδίας.

Στο γ' τρίμηνο, οι όγκοι της μπύρας μειώθηκαν 5,1%, ωστόσο στο εννεάμηνο οι όγκοι αυξήθηκαν 4%.

Η εταιρεία δήλωσε πως η πτώση αποδίδεται στην εξασθένιση της αγοράς Ασίας-Ειρηνικού εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων σε βασικές αγορές, αν και βίε αρχίσει ήδη να βλέπει ανάκαμψη.

Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ζυθοποιίας παγκοσμίως, τόνισε πως το μακροοικονομικό περιβάλλον παραμένει ευμετάβλητο και ότι η ίδια ανταποκρίνεται αντιστοίχως.

"Υιοθετούμε μια δυναμική προσέγγιση στην τιμολόγηση και στο κόστος, σε όλες μας τις αγορές, για να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση.

Επομένως, οι προσδοκίες μας παραμένουν αμετάβλητες, με τα αποτελέσματα του έτους να παραμένουν κάτω του 2019", τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Dolf van den Brink.

πηγή: capital.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστασίου - Riwaka
Σταύρος Δοβιστινός

Λίγους μήνες πριν σας είχαμε παρουσιάσει την "Αοτεαρόα", μια NZ Pils εμπνευσμένη από την πολυνησιακή κουλτούρα των Μαορί και φυσικά γεμάτη γεύση και αρώματα από τον νεοζηλανδέζικο λυκίσκο "Rakau".

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης: Ανατροπή Σκηνικού Και Αλλαγές Κορυφής
Γιώργος Λαμπίρης

Ριζικές αλλαγές σε επίπεδο κορυφής στη διοίκηση της εταιρείας λαμβάνουν χώρα στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Capital.gr. Σε αυτό το πλαίσιο οι μέτοχοι της εταιρείας αποφάσισαν να αντικατασταθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τζώρτζης Κανακάρης.

Offshoot - Czeched Out
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Offshoot Beer Co.

Heavy Seas - Sun's Up
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Heavy Seas Beer.

AleSmith / Other Half - Hop Cypher
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Other Half Brewing Co., κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Surly - Nitro Coffee Ale
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Surly Brewing Co.

Άλλα Άρθρα