English Greek
14
Τρι, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Anchorage - No Sleep

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Πρόκειται για την "No Sleep", μια Imperial Stout/Barleywine με 15,5% ABV, αποτέλεσμα μίξης δύο παλαιωμένων μπυρών, για 1 με 1,5 έτος, σε δρύινα βαρέλια Bourbon της Amalga Distillery με σιρόπι σφενδάμου, καφέ και βανίλια Μαδαγασκάρης.

Η περιορισμένης παραγωγής μπύρα διατίθεται σε φιάλη των 375ml.

anchorage no sleep

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Heavy Reel / Abomination - Clown Fog
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Abomination Brewing Co., κυκλοφόρησε η Heavy Reel Brewing Co.

Με 23 Λεπτά Το Κιλό Παραλαμβάνει Το Κριθάρι Η Ζυθοποιία «Βεργίνα»
agronews.gr

Το σύνολο της φετινής παραγωγής και στην προσυμφωνημένη τιμή των 23 λεπτών ανά κιλό που τυγχάνει και η καλύτερη τιμή στην αγορά, θα απορροφήσει και φέτος η Βεργίνα από τους παραγωγούς βυνοποιήσιμου κριθαριού με τους οποίους συνεργάζεται στο πλαίσιο του μοντέλου της συμβολαιακής καλλιέργειας.

Φεύγει Από Τη Ρωσία Η Heineken - Πούλησε Επτά Ζυθοποιίες Για 1 Ευρώ
moneyreview.gr

Την έξοδό της από τη Ρωσία ολοκλήρωσε η Heineken, πουλώντας επτά ζυθοποιίες στη ρωσική εταιρεία συσκευασίας και καταναλωτικών αγαθών Arnest Group, αντί 1 ευρώ.

Αποκατάσταση Και Επανάχρηση Κτηρίων: Η Νέα Τάση Που Αναβαθμίζει Το Αστικό Τοπίο - Το Ζυθοποιείο Lobeč Στην Τσεχία
Αναστασία Βελέντζα

Κτήρια που μέχρι πρόσφατα έδιναν μία αίσθηση εγκατάλειψης και μπορεί να παρέμεναν για χρόνια ή και αιώνες εκτός λειτουργίας, πλέον παίρνουν ζωή και δίνουν μια ανανεωμένη πνοή στην αστική αρχιτεκτονική.

Uiltje - Not So Happy, Hoppy Kitty Cat
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Στηρίζει Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας
iefimerida.gr

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, για δεύτερη συνεχή χρονιά στήριξε ως επίσημος χορηγός τα «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας» που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Αθηνόραμα.

Άλλα Άρθρα