English Greek
19
Κυρ, Απρ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

DuClaw - Give A Crap

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η DuClaw Brewing Co.

Ο λόγος για την "Give A Crap", μια Sour Ale με 6,5% ABV και 5 IBU, ζυθοποιημένη με μύρτιλα, μαύρη σταφίδα, σπόρους βανίλιας, λακτόζη και λυκίσκο Tettnanger.

Η περιορισμένης παραγωγής μπύρα, που ζυθοποιήθηκε για την υποστήριξη του Colon Cancer Foundation, διατίθεται σε κουτάκι των 355ml.

duclaw give a crap

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρίσι 2024: Συμφωνία Για Την Πρώτη Χορηγία Μπύρας Στην Ιστορία Των Ολυμπιακών Αγώνων
insider.gr

Η Anheuser-Busch InBev θα είναι επίσημος χορηγός τριών Ολυμπιακών Αγώνων, ξεκινώντας με Αγώνες του Παρισιού 2024 φέτος, ανακοίνωσε σήμερα (12/1) η ζυθοποιία, ονομάζοντας την Corona Cero χωρίς αλκοόλ ως την επίσημη μπύρα των Αγώνων.

Γερμανική Ζυθοποιία: Μεγάλες Προσδοκίες Από Τη Μπύρα Σε Σκόνη (Βίντεο)
Γεώργιος Σαμαρίδης

Με τη χρυσή απόχρωση, τις γλυκόπικρες νότες και την αφρώδη επιφάνεια της, η τελευταία μπύρα του Stefan Fritsche μοιάζει και έχει τη γεύση οποιασδήποτε άλλης μπύρας.

Ανεβασμένη Η Παραγωγή Μπύρας Στην ΕΕ Το 2021
Ελένη Ριζάκη

Αυξημένη κατά 3% σε ετήσια βάση ήταν η παραγωγή μπύρας στην ΕΕ το 2021, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, έφτασε τα 33,1 δισ. λίτρα έναντι 32,2 δισ. λίτρων το 2020.

Εξαγορά 60% Ηπειρώτικης Ζυθοποιίας Valia Calda
Γιώργος Λαμπίρης

Στην απόκτηση ποσοστού πλειοψηφίας στην ηπειρώτικη μικροζυθοποιία Valia Calda προχώρησε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εταιρεία Ηλιακή Δύναμη του επιχειρηματία Πέτρου Καραναστάση, επικεφαλής του ομίλου PK Energy, ο οποίος εκτός από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις στον τομέα της υδροπονικής καλλιέργειας σε συνδυασμό με συμπαραγωγή ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας υψηλής απόδοσης.

Βρετανία: Οι Παμπ Ζητούν Να «Παγώσει» Ο Φόρος Στην Μπύρα Ενόψει Των Χριστουγέννων
protothema.gr

«Χρειαζόμαστε να επανέλθει το 'πάγωμα' το φόρου στην μπύρα προκειμένου να περιοριστεί η πίεση του κόστους στις παμπ και τα ζυθοποιεία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Βρετανική Ένωση Ζύθου και Παμπ (BBPA).

AleSmith - SD Loyal Pub Ale
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Άλλα Άρθρα